Die for You walla abi formalar süper bu arada deprem gelir geçer abi takma ;) pes insanı sakinleştirir :D
Tearaway Arsenalk gk home logo update(beyazlar cok cırtlak duruodu onu düzelttim) valla bilmiorum bilsem mutlaka yaparım bi öretseniz catur cutur yaparım valla onur :) edit: kötü oldu için düzelttim :)
2ampara***Womanizer kırmızı bi cırtlak olmuş onu bi update et güesl olmuşlar yoksa templer hepimizin templerimizi paylaşalım:)
Tearaway arkadaslar bisi sorcam lütfen cwp verin bi eski Arsenal home gk deki renge bakın bide bu formadaki hangisi dahaa ii ona göre bundan sonra o tekniği kullancam bi bakın logoların kalitesiz olduna bakmayın sadece renk.
Mc.Speedy Kardeşim Forman Bana Göre Biraz Koyu Renk Stroke Efekti Abartılı :( Bence Ama Yoksa Güzel Başka Birisi Tarafından Beğenilebilir Formanın Hakkkıdır...
Mc.Speedy EskiYe Dönüş Mesela Değil Kardeşim Önemli Olan Teknikleri Öğrenmendir Bence Her Ne olursa olsun Yeni Tekniklerle Örendiği Tekniklerle Forma Yapmayı Dene Ne Olursa Olsun !!! Sonradan farkını otomatikman görceksin ;)