Brian Moser odilya Türkçe veya başka bir sürüm yok. Kullandığın windows hangi dil ise o bir değişiklik olmuyor.
skywalker10 Ben de bi deniyim, siz böyle yorum yapınca... :) **Edit:** Kurdum çok güzelmiş valla sağol ama kurarken mcafee 3 kere virüs hatası falan verdi. İnşallah bişey yoktur.
gencfbdaywalker Orjinal Mesajı Yazan: skywalker10 Ben de bi deniyim, siz böyle yorum yapınca... :) Edit: Kurdum çok güzelmiş valla sağol ama kurarken mcafee 3 kere virüs hatası falan verdi. İnşallah bişey yoktur. yok abi virüs fln...
APACHE yaws ben kurdum bunu iyi güzel hoşda internete girmio yani girioda sitelere girmio int explorer açamadı sayfayı dio....yardım yawsss o yüzden sildim bunu....
odilya Orjinal Mesajı Yazan: skoklucan odilya Türkçe veya başka bir sürüm yok. Kullandığın windows hangi dil ise o bir değişiklik olmuyor. sağol kardeşim...;)
gencfbdaywalker Orjinal Mesajı Yazan: APACHE yaws ben kurdum bunu iyi güzel hoşda internete girmio yani girioda sitelere girmio int explorer açamadı sayfayı dio....yardım yawsss o yüzden sildim bunu.... yok böle bişe...
bymetinay süüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüpppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr