Orjinal Mesajı Yazan: blueeda
eğer burda sevilen insanlara hakaret edeceksen bunları göze alacaksın ki bunların biri kardeşim dieri sevgilim...eğer konuyu beğenmiyosan okur çıkarsan yada hiç girmessin kendini eleştirmen ilan ettin die her konuyu tartışmaya çevirmene gerek yok..kendini gıcık üye ilan edeceğine insanlara biraz saygılı ol ve sevilmeye çalış...
benim senle hiç bi derdim yok ama benim sevdiklerime olmadık laflar edersen veririm karşılığını...
ben kendimi eleştirmen falan ilan etmedim, başkaları tavırlarımdan bunu çıkarmış olabilir, ama üzerine basıyorum, kendime böyle bi misyon falan edinmedim...nerden çıkartıyosunuz bunları anlamıyorum ya?!
gıcık üye olayı da bi çeşit espiriydi ama art niyetli insanlar bunu da benim aleyhimde delil olarak kullanamaya başladılar, bende sildim o yazıyı, sence kaç tane kendine güveni sonsuz kişi avatarının üstüne "scn gıcık üye" yazabilir?
sence ben gıcık olduğumu düşündüğüm için mi yazmıştım o yazıyı? hayır...
tamam belki sizin gibi forumdaki sevgi yumağının (!) içine katılmaya meraklı değilim , ama kendimi sevilmeyen üye yapmak istiyo hiç değilim...kimse isteyerek sevilmeyen üye olmak istemez...bende istemiyorum tabii ki bunu ama kusura bakmayın 3-5 sevilen üyenin sevgisini kazanıcam diye herkesle yağ alıp sürtüşemem ya da birilerine yalakalık yapamam...
hakaret olayına gelince yine kendi mesajlarınıza bakın diyorum, kardeşinin ettiği abuk subuk laflara bak diyorum, ronaldo dengesizinin ettiği laflara bak diyorum...genel olarak hepinizin ettiği 100 küfüre bedel aşağılamalara bak diyorum...
bi de sorun zaten burdan çıkıyo, üstünüze alınıyosunuz herşeyi... madem tartışmak istemiyosunuz, tartışmaya girmessiniz siz de, zaten ortada tartışma yoktu, ben de ajan'ın mesajına peki haklısın demiştim....
ama işte durum bu....tartışmanın gelişine bakmayan, nerden çıkmış kim çıkarmış incelemeyen insanların gözünde haksız benim hep...