yaw arkadaşım, bi kafanı yor da anlamaya çalış ne yazdıklarımı...
adam bi konu açmış, ben de düşüncemi söyledim.....yasak mı?... değil....
e o zaman nedir yani? haklı olan benim, ama lafın ucu moderatöre dokundu diye biz suçlu olduk....hayır yani olayla uzaktan yakından alakası olmayanlarda sırf bana laf koymak için mesajlar falan atmışlar....
onların mesajları göze batmıyo, bizim yazdığımız mesajlar göze batıyo, mesela orda salağın biri çat çat çat çat falan yazmış artık ben o adamın olduğu forumda bulunmam bile dicem ama hadi o kadar ezmiyim yani....
ciddi ciddi adam çat çat çat çat yazmış ya, inanamıyorum abi bu kadar mı seviyesiz bi insan modeli olur yani...
bi de gidip bana savunuyosunuz bunları, ordan gitmiş benim sanki düşmanım, sanki babasını öldürmüşüm champion efendi zırt pırt atlıyo nereye bi mesaj yazsam, fırsatını kolluyo adam şu masterran'ı nerde alt ederim diye adeta...hayır yani benle ne alıp veremediğiniz var? madem bana eleştirmek düşmez böyle bi konu açıldığında, o zaman size de beni eleştirmek düşmez aynı mantıktan çıkarsak.....
tabii genelin kafası buna bile basmadığı için ben yine haksız konumda oluyorum ya, o da ayrı bi mesele....