valla hepinize cevap verirdim hiç bıkmadan usanmadan sayfalar dolusu tartışırdım ama her konuda durum benim aleyhime, karşımda en az 5 kişi, yanımda ise en fazla 0.2 kişi (!)falan buluyorum, bu durumda kim olsa tartışmazdı...zira forumu kullanan üyelerin çoğu küçük yaşlarda , grup piskolojisi içinde tartışıyolar, fikirleri savunuyolar, düşüncelerini söylüyolar....tabii insan dediğin kusursuz olacak değil, ama bu kadar da düzlük, bu kadar da mantıksızlık, bu kadar da düşünmeden sırf bazı saygıdeğer üyeler dedi diye onları desteklemek....olmaz ki?!!...
size burda garanti veriyorum, ve hatta iddia ediyorum ki samimi bi şekilde çıkıp necromancer ya da watcher deseydi ki "ya gerçekten arkadaşlar sizin manita muhabbetlerinizden bıktık...vs" ....
burdan heralde beni ve o lafı diyecek kişiyi destekleyen 10 kişi çıkardı....
neden? çünkü söyleyen kişinin rütbesi yüksek....
zaten her tartışmada böyledir, tartışan taraflardan hangisinin rütbe ortalaması yüksekse, herkes onun tarafında olur....
tabii sizin gibi kafasını kullanmayanların içinde olduğu forumlarda... neyse isteyen herkes kusura bakabilir, zira hoş olmayan sözler sarfettim, ama napayım, ben böyleyim, beni bence direk banlayın , benim olduğum yerde huzur olmaz çünkü, anca yalakalarla dolu forumlarda huzur olur...
evet evet, beni atıp foruma zaten çok ihtiyaç duyulan (!) yalaka üyelerden bulmaya çalışın bence...onlara ihtiyaç var güzel bi muhabbet ortamı için...
hatta altlarına da yazalım, nasıl "scn özel üye" var, bi de "scn yalaka üye" olsun...çok lazımlar foruma...