FaTaL? ne dediğini tam olarak anlamadım yaw listede yoksun dedin bende saçmaladım:D :scnutang: :rolleye3: :D
Tearaway yaw güzelde kolların oldu kısımda bak corapın altında bi beyaz bosluk kalmıs hata tespitçisi gibiyim maşallah :D
Die for You lefter tearawayın dedii gibi boyamada eksiklik war ;) sana bbu arada bişi sorcam reklamları yazıları falan hangi efektle büküoz acaba???
Die for You walla bu süper olmuş eline sağlık lefter bu arada bn bu paint pro shopta bi türlü rectanguler kullanamadım ya nası oluo
Die for You yok seçiomda boyaması photoshopla aynmı yaws bn sana bşi soriim kullanımı tuşları vs photoshopla aynımı??
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Die for You ama bn alt+backspace yapıom boyamıo :(:( kısa yollar aynı olmayabailir :rolleye3:
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Die for You taam öle olsun :D:D peki kısa yolu ne???:D:D:D illa kısayollamı yapcan ya fırça ile boya :D :eek: :rolleye3:
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Die for You şimdi koyuyom barca gk update die psp ile yaptım bi bak istersen ;) ok :D