FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Crim€ Güzel olmuş. Renk deişik sanki yaw cok güzel gözüküyo :) black god gibi bende değişik bi palat kullanıyorum :rolleye3:
bibidibabidibu_babidibu Orjinal Mesajı Yazan: Crim€ Güzel olmuş. Renk deişik sanki yaw cok güzel gözüküyo :) aynen katılıyorum we SUPER olmuş diyorum :D :D
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: LeFtErxFaTalFlEx black god gibi bende değişik bi palat kullanıyorum :rolleye3: hadee leeen ! :D :D :D
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo hadee leeen ! :D :D :D asıl sana hadi len yalanmı konuşcam .. :D maıauab
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: 2ampara***Womanizer zurnacı muahahahah forma güsel olmuş gerçekten saol 2ampara zurnacı işte :D :D :D
Tearaway güzel forma bi biz bulamadık zaten deişik bi renk paleti :) bu intden flnb mı indiriolu yoksa sizmi yapıonuz photoshopdan :)
FaTaL? ben çok ii photoshop bilen bi abiden yardım aldım şahsen bide psp programını kullanıyorum :rolleye3: :rolleye3:
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: 2ampara***Womanizer paintshop pro dmk istio arkadaş evet bildin bizden bir adet reklam banneri kazandın:D :D :D