ZoRo gusel olmus ama takim logosunda efeckti cok abanmissin :D bide diger temp ile yap bu sanirim home digeri ile away ..
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo gusel olmus ama takim logosunda efeckti cok abanmissin :D bide diger temp ile yap bu sanirim home digeri ile away .. away hangisi onuda görmedim :rolleye3: :scnutang:
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: Black God hangisi home hangisi away bilmiyom ama 2. formasi bu sekilde sadece lacivert beyaz ... temp i yolladik ya iste 2. temp...
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo hangisi home hangisi away bilmiyom ama 2. formasi bu sekilde sadece lacivert beyaz ... temp i yolladik ya iste 2. temp... hoca iide bu kayseri erciyes değilki :D kayserispor onumu yapcam :hihi:
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo olm ercisse ninde 2. formasi boyle sadece renkler degisik yauf .. taam yaf onuda yaptım yarın koyarım :D abi sorması ayıp buy kayseri formalrını oyundamı kullancan ya yoksa master league de kayseriyimi aldın :D
ZoRo **master league olesine sey ettim 2-3 mac super oldu yendim felan gaza geldim formasiz olmuyo bilyon mu :D :D :D**
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo master league olesine sey ettim 2-3 mac super oldu yendim felan gaza geldim formasiz olmuyo bilyon mu :D :D :D he anladım ok :D bende roma ile oynuyorum :hihi:
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo lefter sende boca nin reklam seysi var mi :D RED MEGATONE ? :D yok herhalde ..
ZoRo **forma guzel olmus .. da ne beni ugrastiriyon varsa :D insan var der 1 saat urastim ben o temp ile :D**
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo forma guzel olmus .. da ne beni ugrastiriyon varsa :D insan var der 1 saat urastim ben o temp ile :D ne bilim yaw fazla maldan zarar gelmez da :D
FaTaL? teşekkürler ;) en son yaptığım WE 9 formaları Arsenal-Higbury-Home Real Madri-Home Celta Vigo-Home