Tearaway ya abi bana söle adam gibi bütün templatelerin oldu bi site yazzarmısınız yada formalar fn yapan bi site
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway onur senden bi reecaam olcak bende hiç cizgili forma yapabilcem bi template yok o yüzden bana 1 sayfadaki real madrid templatesi barcelona ve inter formalarındaki templateleri gönderebilirmisin yada benim msn i alsana bi ordan konusak İnter template Barcelona template Real Madrid texture
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: CrisTiano bu templatei bana gönderirmisim veyada özelden msnini at lütfen hangi template :confused:
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo abe bende kucukkoyspor un templatesini istiyom :D :D :hihi: dur abi veriyom :D :D :D olsun cristiano saol :D :scnbebek: :hihi:
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo abe bende kucukkoyspor un templatesini istiyom :D :D :hihi: al bu home ehjheueheu :D :D buda away :D :D :D :D :D
CrisTiano Orjinal Mesajı Yazan: LeFtErxFaTalFlEx abi ben sana adrsi verim çok var onları upload etmem uzun sürer pm atıyom :) banada banada at pls. (:D)
2ampara***Womanizer abi saol temp ler için kendi bilgisayarım şuan olmadığı için elimde bi tane bile temp yoktu ilaç gibi geldi.(şuan kullandığım makina P3 700:( bide PS 7.0 kaldırıo anca:(:D) onur bide scn de online ken şu msn ni aç sürekli msj yazdırma bana