Tearaway saol onur baksana bisi sorcam bu templateleri nerden indirdini sölermisin ? rica etsem banada gönderirmisin. ?
Tearaway baba isin varsa sorun deil sonrada halledebilirsin seni rahatsız etmeyek simdi sen forma yapıorsundur :)
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway baba isin varsa sorun deil sonrada halledebilirsin seni rahatsız etmeyek simdi sen forma yapıorsundur :) yok şimdi yapmıyorum :) başladım uploada
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway ohh be kralsın onur saol ne demek abi upload için 20 sayfa açınca :D :D :D
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo bunlari rar'layip atsana kim ugrascak tek tek almaya yaf :D :D forma yapmaya istekli olan uğraşır :D :D :D
ZoRo bana ne bana ne oretmiyom :p :p laf sokusturuyon yapmak isteyen alir diye sona ne diyon Cok ayip :scnbebek: Yarin yazi yazarim atarim buraya ok ? :drooling:
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo bana ne bana ne oretmiyom :p :p laf sokusturuyon yapmak isteyen alir diye sona ne diyon Cok ayip :scnbebek: Yarin yazi yazarim atarim buraya ok ? :drooling: taam abi sorry şak yapıyoz işte ok yarın bi tutorial yap ii olsun ama :) :) :o
Tearaway onur senden bi reecaam olcak bende hiç cizgili forma yapabilcem bi template yok o yüzden bana 1 sayfadaki real madrid templatesi barcelona ve inter formalarındaki templateleri gönderebilirmisin yada benim msn i alsana bi ordan konusak