Brian Moser Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo ARKADAŞIN msn adresinde kız strpitiz bile yapıo !!! sen ne dion eda ! öhöm öhöm hiç aşık oldunuz mu konusu nereye geldi :D
dieforyouGS bende msn de aşık oldum ya şükür ki evimde kamera yok olsa bile abi yok:) ya şaka bir yana çok saçma geliyordu bana şimdi sırılsıklamım üstelik henüz görüşmek bile nasip olmadı 1 senedir inşallah 1 hafta sonra geliyor:) benden mutlusu yok:):)
ufuk_abay BARIŞTIIIIKKK UZUN Bİ AYRILIK SÜRECİNDEN SORA TEKRAR BARIŞTIK BEYLER ARTIK HERŞEY SÜPER OLUCAK HEPİNİZİ ÇOK SEVİİOOOOOMM AŞKLA KALIN SEVGİYLE KALIN
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: cracks hiç msn'inizde striptiz yapan kız varmı. :) :) dönelim konuta bare ohooooo sen geride kalmışın dah neler var nelker bana olmadı ama gördüm !!!!
Tearaway yaw ben aşıkım :D kız beni sevio bende onu seviom ama ne ben bi atak yapabiliom ne kız kızdan bekliodum ben paso ama artık yeter msne girsin hemen teklif etcem :)
tay9700 Evet asik oldum. Bir adet M-audio 410 ses kartina, lakin askima hala bir cevap alabilmis degilim!!
cracks Orjinal Mesajı Yazan: FloGaL ya arkdaşla aşkı striptize kadar getirdiniz ayıptır yaa :) :) :D return of the flogal. o şimdi bansız auhahah :D
Elensar77 Bi zamanlar aşık olduğum kızı yaklasık 2 saat önce tesadüfen gördüm,msn de nickime bakanlar sonucu anlamıslardır!!!
typhlosion zuhahaha hocam ayni kaderi paylasioz daha 15 dakka olmadi bende dukkan1n onunde otururken benim eskiyi gordum 2gunluk bi mazimiz varda :D
Elensar77 Orjinal Mesajı Yazan: SAKA_ONUR zuhahaha hocam ayni kaderi paylasioz daha 15 dakka olmadi bende dukkan1n onunde otururken benim eskiyi gordum 2gunluk bi mazimiz varda :D Ben telefonunuda silmiştim ne msn ne yonja ne telefon hiç biseyi yok,halbuki ben ulasmak istiyorum !!! :,(
FloGaL Orjinal Mesajı Yazan: cracks return of the flogal. o şimdi bansız auhahah :D dai insan bi hoşgeldin der bea. aaaaa hemn lafmı sokulur dostum yaa :D :D :D
cracks Orjinal Mesajı Yazan: FloGaL dai insan bi hoşgeldin der bea. aaaaa hemn lafmı sokulur dostum yaa :D :D :D yok beaa espri olsun die :D
pardon hep aşık oldum ama hiç sevmediler hep platonik gittim ama ikili ilişkiler sakldır bu cümlede sevgilin varmı sorusu niyeti daha çok belli eder biz böyle anlıyoruz hep o ayrı aşık olmak bir çiçeğe bir bebeğe belki bir ilahi sevgi sokaktan geçen satıcıya budur aşk masumiyet belki bir küçük çocuğun gözlerindeki yaş ve hergün yaşama sevincini kaybetmemek artık baydım bitiriyorum