blueeda Orjinal Mesajı Yazan: dieforyouGS bende msn de aşık oldum ya şükür ki evimde kamera yok olsa bile abi yok:) ya şaka bir yana çok saçma geliyordu bana şimdi sırılsıklamım üstelik henüz görüşmek bile nasip olmadı 1 senedir inşallah 1 hafta sonra geliyor:) benden mutlusu yok:):) benden bi tane daha:ptek fark ben kavuştum:)
Detailer Msn'den tanışmak ilginç ama ilk görüşte aşkın yerini tutacağını sanmam hatta tutmaz hep birşeyler eksşk kalır
RubenMartin Orjinal Mesajı Yazan: Detailer Msn'den tanışmak ilginç ama ilk görüşte aşkın yerini tutacağını sanmam hatta tutmaz hep birşeyler eksşk kalır kesinlikle haklısın kardeş... Ama gönülçelen birisi çıkarsada -hele hele abisi sizi nette basarsa- çoook kötü koyuyo insana...
Detailer Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin kesinlikle haklısın kardeş... Ama gönülçelen birisi çıkarsada -hele hele abisi sizi nette basarsa- çoook kötü koyuyo insana... Yoksa bu bahsi geçen kişi angelina'nın abisi mi ? :D :D
*Dijann* Her insan gibi ben de aşık oldum! Teklifleri genelde erkekler yaptılar , benim yaptığımda oldu tabi , çıktıklarımda oldu reddedenlerde bunlar normal şeyler tabi =)
FloGaL vayy deatailer siz burlardamısınız siz aşık olmuyonuzda msn açmıosunuz be özleik vallah neyse aşık olmaya deavam edin :D :D :D
Sakin1NR Orjinal Mesajı Yazan: tolgajk Ulan bendede cesaret olacak ama ben hayatta söyleyemem nası yapıyonuz leyyyn :mad: :) illede söylemen gerekmiyor.. öyle bir ortam olustur ki kendiliginden hersey gelissin.. bu konuda oldukca tecrübeliyim.. istiyene ders verebilirim :D
cracks Orjinal Mesajı Yazan: *Dijann* Her insan gibi ben de aşık oldum! Teklifleri genelde erkekler yaptılar , benim yaptığımda oldu tabi , çıktıklarımda oldu reddedenlerde bunlar normal şeyler tabi =) aramıza bi kız daha katıldı... hadi ona hoşgeldin diyelim forum :) 111......222222......33333333333
typhlosion hos ben kiz oldugundan supheliyim ya gene cikacak bizim sebeklerden biri nasil islettim dicek :) rezil olmayalim bari .. kizin forum üzerindeki istatstiklerini inceledigimde ise bu kan1m doruyu gosterior :D
RubenMartin Orjinal Mesajı Yazan: SAKA_ONUR hos ben kiz oldugundan supheliyim ya gene cikacak bizim sebeklerden biri nasil islettim dicek :) rezil olmayalim bari .. kizin forum üzerindeki istatstiklerini inceledigimde ise bu kan1m doruyu gosterior :D gerçek olabilir... erkekler temkinli olunuz...
Spocket "ben kızım" diye reklam yapmakta ayrı bi olay zaten... Ben hiç görmedim "meraba arkadaşlar foruma üye oldum, ben topum" diye reklam yapan.
ŞANLI_ yaa hakketten kız olup olmadığı konusunda herkesin tereddütü var barış ta baya bi reklam yaptı bu yeni gelen kıza ! BEENNNNNNNNNNN KIZIIIIIM die bas bas bağarmasına gerek yokki bence burdan kız olup olmadığı belli oluor ! ama yinede yanılıor olabiliriz(m) !
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: *Dijann* İsteyen inansın , isteyen inanmasın kimseye kız olduğumu kanıtlamaya gerek duymuyorum!!! tamam kızma yauw :D hoşgeldin sefa getirdin foruma yeni bi hava getiriceksin şimdiden belli oldu fotoğraflarınız bölümüne bir resim koy da görelim bak 'herkeş' (:D) koymuş fotosunu :D:D:D:D:D hatta ben saçımı sıfıra vurdurduğum halimi bile koydum yani :D:D:D:D:D:D
pardon senin çok üstüne gidiyorlar forumun yeni kızı halbuki burası kozmopolit bir yer ve kızlısıyla erkeğiyle iki cinsiyle biz fifacenter ailesinin bir bütününü oluşturuyoruz çok büyük bir aile ama olsun bunun için cinsiyet farklılıklarını sindirmemiz gerekiyor fifacenterın demokratik çoğulcu içe kapanmayan farklı yaklaşımlara açık yapısıda bunu gerektirir yani kız geldi sarkmak diye birşey yok biz sanal ellerdeki sonsuz yalnızlığımıza devam edeceğiz