mertkan_41 oh be beyler herkese hayırlı uğurlu olsun sonunda FLoGel'ın stajı bitti, bu son dakika manşetini benden duyun!!!! OHHHH BEEEEEEE!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
cracks Orjinal Mesajı Yazan: mertkan_41 benim saçma sapan konuşmamdan sanane, sen kimsin lan, hoşt küüüüüpeeeekkk..... :D herkese laf yetiştirmenin bi anlamı yok, zaten stajda son günüm, son gündede olmazki be kardeşim okey mi.... şşş akıllı konuş... yine oldum kıza dedim kabul etti mutluyuz.önümüzdeki günlee bakcas...:)
tolgajk Orjinal Mesajı Yazan: cracks şşş akıllı konuş... yine oldum kıza dedim kabul etti mutluyuz.önümüzdeki günlee bakcas...:) Ulan bendede cesaret olacak ama ben hayatta söyleyemem nası yapıyonuz leyyyn :mad: :)
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: tolgajk Ulan bendede cesaret olacak ama ben hayatta söyleyemem nası yapıyonuz leyyyn :mad: :) gel baba msn e gel anlatiim sana ! kolay bişi be :p
cracks ya off haftasonu giremicek neyte akrabasına gtcek :( off acaip özledim.napcam 3 gün boyunca ben :(
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: cracks ya off haftasonu giremicek neyte akrabasına gtcek :( off acaip özledim.napcam 3 gün boyunca ben :( hamit saçmalıyorsun heralde kafayımı yedim 3 gün ne ki !! biz ztn poku yemişiz kızın tel. kapalı onu sorun etmioz sen 3 gün netee giremick die üzülüon. Yapma kardeşim saçmalana hatta :)
cracks Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo hamit saçmalıyorsun heralde kafayımı yedim 3 gün ne ki !! biz ztn poku yemişiz kızın tel. kapalı onu sorun etmioz sen 3 gün netee giremick die üzülüon. Yapma kardeşim saçmalana hatta :) 12 saat dayanamıom 3 gün yaa.koskoca 72 saat nası dayanim :(
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: cracks 12 saat dayanamıom 3 gün yaa.koskoca 72 saat nası dayanim :( yazık kardeşim benim :) ben napaim 2 aydr yüzünü görmüom ! olm biraz olaylarn daha dehşet olabileceğini düşün , şu meseelaaa benim msj atmıo belkide hiiç atmayabilir ama seninki öle mi seninki 3 gün sonraa kesin msn de sana msj atck ! elindeki kişinin kıymetini bil bence (şuraya bak acınck durumdaki kişi yardm etmeye çalışıo çk ilginç :confused: )
cracks Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo yazık kardeşim benim :) ben napaim 2 aydr yüzünü görmüom ! olm biraz olaylarn daha dehşet olabileceğini düşün , şu meseelaaa benim msj atmıo belkide hiiç atmayabilir ama seninki öle mi seninki 3 gün sonraa kesin msn de sana msj atck ! elindeki kişinin kıymetini bil bence (şuraya bak acınck durumdaki kişi yardm etmeye çalışıo çk ilginç :confused: ) olm gel bende seni teselli edim.sanki hiç teselli etmedik :)
Brian Moser Orjinal Mesajı Yazan: cracks ya off haftasonu giremicek neyte akrabasına gtcek :( off acaip özledim.napcam 3 gün boyunca ben :( Kardeşim en azından o 3 günün sonunda ne olacağı belli. Bak ben bugün bir mesaj attım, şimdi bilmiyorum ne olacak :,(
RubenMartin Hacılar ilginç gelcek size ama... Ben msnden bi kızla feci derecede sardırmışısız...Cam gün boyu açık.. kız üstünü önümde değiştiriyor vs vs... Ve noldu biliyomusunuz??? Abisi bizi bastı... Ve o günden sonra kız bi daha nete girmedi...
cracks Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin Hacılar ilginç gelcek size ama... Ben msnden bi kızla feci derecede sardırmışısız...Cam gün boyu açık.. kız üstünü önümde değiştiriyor vs vs... Ve noldu biliyomusunuz??? Abisi bizi bastı... Ve o günden sonra kız bi daha nete girmedi... oha lan ohaa :D aslında gençfbdaywalker abi bana sölemişti ama :D
cracks Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin cidden özlüyorum kızı yaw... anlatırlarda inanmazdım nette aşk olurmu lem die... muahaha bide sen bana ve yakın arkadaşlarıma sor :) meesela champion77 ve skoklucana :)
RubenMartin hacılar nette siz nerden bulursunuz hatunları??? ben mynetten toplarım mesela... belki acil birisini bulmam lazım..:) Okul açılsın hele..
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin hacılar nette siz nerden bulursunuz hatunları??? ben mynetten toplarım mesela... belki acil birisini bulmam lazım..:) Okul açılsın hele.. VALLA bENİM kuzenim dışında bi kişi kız olarak msn nimde yok ! sana bi site verebilirm ama bulabilirsin oradan !
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin Hacılar ilginç gelcek size ama... Ben msnden bi kızla feci derecede sardırmışısız...Cam gün boyu açık.. kız üstünü önümde değiştiriyor vs vs... Ve noldu biliyomusunuz??? Abisi bizi bastı... Ve o günden sonra kız bi daha nete girmedi... uff çok fena ama yuh falan yane...abisi kız üstünü deiştirirken falan mı gördü bare?...:)