İŞte süper bi haber!
Arsenal's Hleb won't throw wobbler over Pires No7
tribalfootball.com - August 4, 2005
Arsenal midfielder Aleksander Hleb won't throw a wobbler over his failure to prise his favourite No7 from Robert Pires.
The midfielder was told before his £8million arrival from Vfb Stuttgart that Pires was on his way out of Highbury and he could have the No7 he craved.
But Hleb is happy to stick with the No13 he has been given this season - for now.
http://www.tribalfootball.com/august/englnews5040805.html
Hleb:''Pires,Türkiye'ye Gitmeyi Planlıyor''
Arsenal'in bu yaz başında Stuttgart'tan transfer ettiği Alexander Hleb ilginç açıklamalarda bulundu. Hleb, Robert Pires'in gelecek sezon çok büyük bir olasılıkla Türkiye'de futbol oynayacağını iddia etti. İşte detaylar...
Arsenal'de 7 numaralı formayı giymek isteyen ama şuan için 7 numaranın dolu olmasından dolayı 13 numaralı formayı alan Hleb, gazetecilerin bu yöndeki sorularına karşılık şöyle konuştu:
"7 numaralı forma Robert Pires'te ancak Robert Türkiye'ye gitmeyi planlıyor. Çok büyük bir ihtimalle gelecek sezon Galatasaray'da oynayacak. Ancak şuan Robert kadroda olduğu için ben 13 numarayı seçtim. Açıkçası 13'ün uğursuz rakam olduğunu düşünmüyorum."