Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo
katılıyorum valla bi msj göndercen 2 saat yoruluyon nedir yaa :mad: MSN de bi ton güsellik var hamit herşeyi anlatmış valla :sly:
offf...ya delikanlı, benim uzunca mesajımı okusana, "kolay mesaj atmayla" ilgili çok detaylı bilgiler verdim, hem onu okumuyosun, hem de evet hamit herşeyi anlatmış diyosun (bi kere hamit kim kardeşim, nick'ini söylesene, samimisin anladık..)
bi kere o hamit kimse hiç bişey anlatmamıştır, zira burda benden başka bişey anlatabilmiş olan yok...dolayısıyla hamitin de bişey anlatmış olma ihtimali yok...
ayrıca yok msn basar icq ya falan gibi laflar da saçma...lafı açın....kullanılma ve popülerlik olarak tabii ki msn önde şu son 6 aydır, ama msn ömrü hayatında hiç bi zaman özellikleri ve kullanışlılığı olarak icq'yu geçememiştir...
msn'i savunan bana özelliklerini savunsun kardeşim, herkes daha popüler olduğunda hem fikir, itirazımız yok...
ve allasen msn'in daha kaliteli bi program olduğunu savunan icq'yu ne kadar kullanmış olduğunu da yazsın...
şahsen ben icq'yu yaklaşık 12-13 yaşımdan beri kullanıyorum, artık açık tutmuyorum ama son 1 yıl öncesine kadar hep açık dururdu,
msn 'i ise son 1 yıldır kullanıyorum...yani gidip de icq'yu 2 saatliğine kullanmış adam bana nutuk çekmesin msn şöyle icq böyle diye...
bu arada son olarak bu mesajı okuyanları da tebrik ediyorum, zira mesajlarımın sonunu getiren sayısı çok az, öyle görünüyo..milletin atıp tutmasına bakılırsa.. :)