barbar20 dostum iyi program diyosun ama gelirken bi kaç trojanıda yanında getiriyo sen bi kontrol et pc ni bence...
barbar20 Orjinal Mesajı Yazan: usernick ben böyle işin part 11 son part %8'de durdu herşeyin de limiti dolmuş gece burdayım :D valla büyük konuştun ondandır :D :D :p :p :p
childofottoman Arkadaşlar hepsi indi sayılır 7.yi şimdi indiriyorum %30 oldu bide 8 kaldı oynayıp yorumları yapacağım
childofottoman Orjinal Mesajı Yazan: usernick buldum sonunda ama bişe demicem:D yine durmasın :P part 11'i indirmeyin de bitsin hemen :D Kardeş sadece 11 mi kaldı?Kaçta başladın downloada?
usernick %15'e geldi 8'i geçtik çok şükür :D bakalım artık 1 maç yapacam gs-febe :p maçı ondan sonra yorumumu yazarım :D
usernick Orjinal Mesajı Yazan: childofottoman Kardeş sadece 11 mi kaldı?Kaçta başladın downloada? benim saatime göre tam 15:11'de başladım şu anda saat 00:03
childofottoman Ben 5 te başlayacak zannediyordum babam fatura yatırmaya gönderdi bi geldim saat 4 we turka tekrar yayında 4ten beri pcnin başındayım sizin anlayacağınız
Grandmonster Orjinal Mesajı Yazan: childofottoman Ben 5 te başlayacak zannediyordum babam fatura yatırmaya gönderdi bi geldim saat 4 we turka tekrar yayında 4ten beri pcnin başındayım sizin anlayacağınız al bendende o kadar. 12 ile 13 kaldı
MeeK 9 saat yani? Ben part 6 tayım daa yeni basladim tahmini 5 saat fLn kaLdı heraLde..Bitince gece 5 suLarında buraya mesaj yazabiLecek durumum oLur mu biLmiyorum ama oyunu oynayacak mecaLim oLur ama :)
usernick Orjinal Mesajı Yazan: MeeK 9 saat yani? Ben part 6 tayım daa yeni basladim tahmini 5 saat fLn kaLdı heraLde..Bitince gece 5 suLarında buraya mesaj yazabiLecek durumum oLur mu biLmiyorum ama oyunu oynayacak mecaLim oLur ama :) ben 256'lıkla indiriyorum seninki kaçlık?
xxxxxxxxxxxxxxxx zuahaha benim ki de dinamik ip miş bak bilimodum ben partları flashgetle indiryom beyler tavsiye ederim 3-4 gibi biter tüm partlar
MeeK ya hayatımda bir şeyi waLLa bu kadar bekLemedim gerçekten.Walla tebrikLer bir yamayLa uykuyu unutturdunuz.(uykuyu çok severim en az 10 saat uyurum geneLde o kadar diyorum)