aydinaydin Orjinal Mesajı Yazan: wansiz26 Yokmu şu anda forumda ONline olan Bende 8,9,10,11 nolu partlar var bunları isteyenlere WAREZ den yollayayım....Bunun dışındakileri indirenlerde aynen WAREZ yoluyla bana yollasınlar bi tane rapidden alırken diğerlerinide birbirimizden alırız çabuk biter derim... warezde statik ipler osrun yaratırmı cok ii fikir
wansiz26 yok öle IP felan sorunu direk dosyayı alıyon .rar olarak kalsın elemeyin arama bölümünden aratın açık makina varsa hemen buluyor...makinalar internette bağlı olacak o kadar...aydin varmı msn nen ordan paylaşalım senle...
wansiz26 24.00 de dükkan kapanıyor....Çok sabırlıyımdır aslında......Başka yolu yok 1 tanesi bende 15 dk. da iniyor....3, 4 tanesinide başkasında alıp 13 e tamamlasak fenamı olur :=))
childofottoman Orjinal Mesajı Yazan: wansiz26 Ya arkadaşlar bişey teklif edecem Herkes başka bi PART ı indirsin.....WAREZ programında MY folder klasörüne koyup paylaşıma açsın....aynı anda başka partlarıda birbirimizden alırız....böleyece daha çabuk hepsine ulaşırız ne dersiniz ?... Kardeş bana 6-7-8 lazım diğerlerini sana gönderebilirim ama warezi daha yeni duydum bi bahsetsen
wansiz26 Arkadaşlar yapacağınız çok basit...http://www.warez.com/ adresinden indirin programı sonra kurun My folder diye bi dosya oluşacak oraya partları kopyalayın....bide solda üste connet yeri var onu bulup açın....warez 1,5mb felan dosya boyutu böylece paylaşıma açın partları aratalım warez de bulup indirelim...
wansiz26 bu programla Klip MP3 ne istersen indirirsin hatta film bile var...ben 1 senedir kullanıyorum bulamadığım dosya yok....10 numara program anlayacağınız...
SonKatip Arkadaşlar rapidden güzel güzel indirin şu partları. Uğraşmayın bence başka yöntemlerle. O kadar açıklama yapıldı. Happy Hours u bekleyin olmazsa. Takır takır alın 13 partı, vurun kapıyı çıkın. Kolay gele :)
childofottoman Orjinal Mesajı Yazan: SonKatip Arkadaşlar rapidden güzel güzel indirin şu partları. Uğraşmayın bence başka yöntemlerle. O kadar açıklama yapıldı. Happy Hours u bekleyin olmazsa. Takır takır alın 13 partı, vurun kapıyı çıkın. Kolay gele :) Haklısın şurda bi part 7-8 kalmış riske girmeyim
AragornBurak Orjinal Mesajı Yazan: SonKatip Arkadaşlar rapidden güzel güzel indirin şu partları. Uğraşmayın bence başka yöntemlerle. O kadar açıklama yapıldı. Happy Hours u bekleyin olmazsa. Takır takır alın 13 partı, vurun kapıyı çıkın. Kolay gele :) Gerçekten Rapid'de download olayı beklediğimin çok üstünde oldu. Sizi tebrik etmek istiyorum.Rapid hakkında olumsuz görüşlerimden dolayı da özür diliyorum. Çok isabetli bir karar aldığınız da ortaya çıktı. Henüz download'ım bitmedi ama yamanın yakkında konuşmanın bile gereksiz olduğu görüşündeyim. Kelimeler yetmeyecektir çünkü. Herkese hayırlı uğurlu olur inşaallah. Başarılar ve sonsuz teşekkürler.Saygılarımla