childofottoman Orjinal Mesajı Yazan: Grandmonster yeri değil ama size bişey sorcam. ben tt'nin adsl için öğrenci promosyonundan yararlandım. bu promosyonda ilk ay ücretsiz kota aşımıda dahil. peki benim kotam bağlandığım günden itibaren mi 1 ay yoksa temmuz ayı için mi sınırlı?? bu arada bende sabırsızlanıyooooom!!!!! biran önce indirsemde oynasam yaaaww :p Kardeş benimkide aynı herhalde bağlandıktan sonra bir ay beleş ondan sonraki ayparalı.Örneğin ben 6 temmuzda açtırdıysam 6 ağustos 6 dan itibaren paralı oluyor anladın mı kardeş?
barbar20 Orjinal Mesajı Yazan: usernick temmuz ayı için olması lazım çünkü hesapları aya bağlı olarak yapıyorlar.barbar20 3 tane proxy yolladım özeline belki çalışırlar :D ahh be canım kardesim saol ama çoktaan uçmuş bunlar neyse sağlık olsun bu gece uyumayacaz anlaşılan:D
usernick siz uyumayın download yapın gece ben pes oynuyor olacağım :p inşallah 8 part indirdim proxy yardımıyla :D 9. part %55 çok az kaldı 15:10 'dan beri indiriyorum.gece inşallah keyfini çıkararırım.
karikutal Hic bitiren yükleyen yokmu arkadaslar. Bitiren oldugunda direk ilk görüslerini belirtsin. Biz sabirsizlar dahada sabirsizlanalim :drooling:
barbar20 Orjinal Mesajı Yazan: usernick siz uyumayın download yapın gece ben pes oynuyor olacağım :p inşallah 8 part indirdim proxy yardımıyla :D 9. part %55 çok az kaldı 15:10 'dan beri indiriyorum.gece inşallah keyfini çıkararırım. e hadi hayırlısı yau ha bi gün önce ha bi gün sonra ne farkeder demi ama :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
barbar20 Orjinal Mesajı Yazan: aydinaydin ya yetkililer download kac gun aktif olacak lutfen 2 hafta olsun rapid in bi zamanı var heralde rapid silene kadar silmezler zaten zaman gelince rapid kendi siliyo
aydinaydin rapidten bişey indirirken freede bassam Sorry, but the account 20649 is closed for today. It seems this account is used by many people. We have counted more than 3000 MB of downloads just today! bu cıkıyo ne yapmalıyım
usernick rapidde öyle bir sınır yok eğer indiren olursa.Bir dosya 30 gün(1 ay) içinde hiç indirilmezse siliyorlar.
usernick Orjinal Mesajı Yazan: aydinaydin rapidten bişey indirirken freede bassam Sorry, but the account 20649 is closed for today. It seems this account is used by many people. We have counted more than 3000 MB of downloads just today! bu cıkıyo ne yapmalıyım sağ alt taraflarda logout gibi bişe olmazsa lazım onu seç bulamazsan cookileri temizle öyle kurtulursun bir üstte yazdım 30 gün içinde indirilmezse silinir.
usernick 9 part bitti 10. parta başladım çok az kaldı :p saat 11.30 gibi biter sanıyorum saat 12 gibi yorum yazarım :p
childofottoman Ya inanılmayacak bişey 9,10,11,12,13,1,2,3 bitti 4.yü şimdi çekiyorum 5,6,7,8 kaldı aman yarabbim.1 ,2 part kalan war mı?
AragornBurak Orjinal Mesajı Yazan: childofottoman Ya inanılmayacak bişey 9,10,11,12,13,1,2,3 bitti 4.yü şimdi çekiyorum 5,6,7,8 kaldı aman yarabbim.1 ,2 part kalan war mı? Benim de 3 Part kaldı.Hadi Hayırlısı.
childofottoman 4 de bitti 5i çekiyorum 6,7,8 kaldı ellerim titriyor şimdiden aman allahım en geç 12de oynamaya başlarım...
wansiz26 Ya arkadaşlar bişey teklif edecem Herkes başka bi PART ı indirsin.....WAREZ programında MY folder klasörüne koyup paylaşıma açsın....aynı anda başka partlarıda birbirimizden alırız....böleyece daha çabuk hepsine ulaşırız ne dersiniz ?...
usernick son 2 part heyecan dorukta :p aksilik olmuştu gerçek ipim ile daha fazla download yapamıyorum saatlik deil günlük limit dolmuş :D hepsinin süresi dolmuş 15 dk gecikmeyle çalışan proxy :) buldum son 2 part kaldı.tamamını indiren yok mu hala ?
wansiz26 Yokmu şu anda forumda ONline olan Bende 8,9,10,11 nolu partlar var bunları isteyenlere WAREZ den yollayayım....Bunun dışındakileri indirenlerde aynen WAREZ yoluyla bana yollasınlar bi tane rapidden alırken diğerlerinide birbirimizden alırız çabuk biter derim...