MeeK Orjinal Mesajı Yazan: usernick al ya yok böyle bişey %79'da durdu fıttırcam 0 kb ile indiriyor:( Yaa sen o kadar diL çıkar,et bööle oLur işte..Şaka bi yana inşaLLah bizde de bööle şeyLer oLmaz yaw..Allah korusun...
Venom Fraud-Detection, Account #19159: Our payment-company took the money back. Legal steps might be taken against you. bende böyle bi problem çıkıo
childofottoman Orjinal Mesajı Yazan: MeeK Yaa sen o kadar diL çıkar,et bööle oLur işte..Şaka bi yana inşaLLah bizde de bööle şeyLer oLmaz yaw..Allah korusun... Olmaz Kardeş korkma ben 9dan başladım şimdi son olarak part 8i indiriyorum daha hiç sorun yok MAŞAALLAH darısı başınıza son partta %31 oldu bile
SonKatip Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ Fraud-Detection, Account #19159: Our payment-company took the money back. Legal steps might be taken against you. bende böyle bi problem çıkıo Arkadaş uğraşmayın şu premium şifreleriyle. Bi sakata geleceksiniz bak. Komple ban çekerler ip nize sonra tümden bitersiniz valla. :D
MeeK Ben premium çekmiyorum ve hiç bir program da kuLLanmiyorum.25,2 KB iLe çekiyorum waLLa,mutLuyum,heyecanLıyım...
childofottoman Arkadaşlar eğer cd writer warsa hemen cdye çekin yanlışlıkla silinirse falan helak olursunuz benden söylemesi...
Makaay Arkadaşlar size bir müjde vereyim sanırım kendi ftp mize de atacagız dosyayı yakın zaman içinde ;)
childofottoman Orjinal Mesajı Yazan: Makaay Arkadaşlar size bir müjde vereyim sanırım kendi ftp mize de atacagız dosyayı yakın zaman içinde ;) Artık benim için önemli değil son partı indiriyorum %60 oldu bile ama sonra indirecekler için çok iyi olur inşallah bi dahaki yamaları direk kendi ftp mizde olur rapid falan çok uğraştırıyo
MeeK Yani bu atma yakin zaman derken meseLa ben part 7 ye gectim su an bana rastLar mi Makaay? Yani 10-11 fLn ??
kartal5 Takımlara ( 4 büyüklere ) 2005 - 2006 formaları eklendi ( kitserver yüklemesseniz olmaz) .Appiah , serdar , iliç , altan , ailton , a.tandoğan , adem , youla , jefferson , vs .. eklendi Abi kitservet ne yaa
usernick yok 1kb ile %82'ye geldi sonra gitti bağlantı 5dk sonra premium account ile indircem çünkü 5 dk sonra günlük limit sınırı sıfırlanıyor :D bugün oynayacam inşallah terslikler olmasaydı 11.39'da bitmesi gerekiyordu neyse olsun da geç olsun :D