Black God Beyler varya sırf size tsl yi daha erken ulaştırabilmek adına saat 14:45 te atatürk havalimanına inecek olan appiah ı karşılamay gitmiyorum yani benim için çok önemliydi ama sizin yamayı 1 dakka bile geç almanızı istemiyorum
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: cracks beşiktaşta kaelde pancunun ne işi var :) Bi bilene sormak lazım...Mesela BlackGod...:mesale: ;)
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: Black God Beyler varya sırf size tsl yi daha erken ulaştırabilmek adına saat 14:45 te atatürk havalimanına inecek olan appiah ı karşılamay gitmiyorum yani benim için çok önemliydi ama sizin yamayı 1 dakka bile geç almanızı istemiyorum İşte bu olay önemli bak...Sana scn ailesi çok şey borçlu...Sende gitmiyosan millet nie gitsin ki?
CIM_BOM_BOM_1989 Orjinal Mesajı Yazan: Black God Beyler varya sırf size tsl yi daha erken ulaştırabilmek adına saat 14:45 te atatürk havalimanına inecek olan appiah ı karşılamay gitmiyorum yani benim için çok önemliydi ama sizin yamayı 1 dakka bile geç almanızı istemiyorum Allah razi olsun senden.
cracks Orjinal Mesajı Yazan: minnik enes bide file frontdan bi daha ss versende bidaha baksak.kaç dkka kaldını ok. kendiside söler yaf :)
MOURINHO O onemlı değil pancu AM oynuyo gene Enes onu oraya espri nıtelıgnde koymus yoksa kalecınız var kormayın
Black God Orjinal Mesajı Yazan: $_yOu£â25 Bi bilene sormak lazım...Mesela BlackGod...:mesale: ;) ya sonuçta bu sizin kadronuza göre değişir kardeşim bjk liydi ve öle koymuştu öel kalmış siz kadroları kafanız göre şekillendireceksiniz
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Black God ya sonuçta bu sizin kadronuza göre değişir kardeşim bjk liydi ve öle koymuştu öel kalmış siz kadroları kafanız göre şekillendireceksiniz heheeh kardeşininde katkısı var yane :D
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: Black God ya sonuçta bu sizin kadronuza göre değişir kardeşim bjk liydi ve öle koymuştu öel kalmış siz kadroları kafanız göre şekillendireceksiniz Enes kusura bakma ama ne dediğimi sende anladın galiba...ufak bi latife yapim dedim...;)