ç@rşı_kartalı Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo yine harika bi forma, ne diim, ellerine sağlık ;) kaptanlik bandini unutma :D
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway güzeller ama su gövdedeki logolar hizada olmadımı gıcık oluom :D:p hacu forma dizaynı böle ise adam napsın :rolleye3:
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway güzeller ama su gövdedeki logolar hizada olmadımı gıcık oluom :D:p :silah: :krmzkart: :duvar:
Tearaway Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo :silah: :krmzkart: :duvar: bi bak hizaya :krmzkart: :duvar: :duvar: :duvar: :duvar:
ZoRo hizayi nerden anlican ki benim ki cubuklu bu yesil forma ..? Cubukluda konya logosu biras yukarida ..
ç@rşı_kartalı Orjinal Mesajı Yazan: Black Cat helal kardeşime süpper çalışmalar yazmıştım dimi..taam bidaa yazmiim o zaman:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: Black Cat helal kardeşime süpper çalışmalar yazmıştım dimi..taam bidaa yazmiim o zaman:D gormemistim yaww insan yazdim sana derr :D ben sana demiyom mu online oynarken girince girdim diye :p