FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Hasan Sas (11) senden öğrenmiş :D:D:D :p :p :D :D :p bi daha yapcak :hihi:
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo aha yeni 1 tane daha bu cok gusel durdu oyunda yauf :D ama cizimsiz mirust gibi :D Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo SAGOL BLACK GOD :D :D susun len :p :p :p :p
FaTaL? avatara reklam alıyom vermek isteyenler turkhıs_aThack_team@hotmail.com başvursunlar muahhahahah
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo aha yeni 1 tane daha bu cok gusel durdu oyunda yauf :D ama cizimsiz mirust gibi :D Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo YAUF GENE sayfa gecti yaa
PaoLo_RosSi boş template i görünce aklıma geldi sokak futbolu tarzı bi yama yapılabilir mi serbest kıyafet kot mot falan ya da deişik tip şort t shirt?
PaoLo_RosSi Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo yapa biliris :) ben takim elbise denemistim olmustu :D o da iyi :D
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: sec10d ronaldinho yu ilk açtığımda korktum.rüştü de solarium da çok kalmış.yani hepsi kötü. Arkadas senin derdin ne anlamadim ki ilk sayfalardaki aylar once yapilmis seylere bakip yorum yapiyosun son yapilan seylere yapicaksan yap yapmicaksan yapma ..... :mad:
Die for You bnce yüzlerin genel olarak çok iyi zoro yani ilklerde gayet normal bnde forma yapıom ilk formalarım berbattı yani:D:D bunu deşmeye gerek yok gayet başarılısın zoro olur böle yorumlar takmayalım:D:D
ZoRo Evet arkadaslar son template buda :) corap haric digerlerini ben yaptim bir dahakine corap'i felanda deneris :D
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo Evet arkadaslar son template buda :) corap haric digerlerini ben yaptim bir dahakine corap'i felanda deneris :D Sagol :cool:
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo Evet arkadaslar son template buda :) corap haric digerlerini ben yaptim bir dahakine corap'i felanda deneris :D sorry not good :(