FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo WHY ? samidin dediği gibi sade olmuş bence böle yapma direk templateyi çiz ;) :o
ZoRo NEW nasi templateyi ciz cizgileri felandami istiyonus :) sami KIRI$IKLIK sade olmus dedi ... cizgileri felan isterseniz onlar zaten kolay sizde yaparsiniz ne var ki bebek isi ...
Mc.Speedy buda güzel abi lefter abicim sade güzel olmus dedim sadece yani uymuş fazla kırısıklık yapmacık duruyor oyunda o yüzden mesela bu template zoro abi biraz daha az verseymişin yani koltuk altarı ile dengeli olmamıs ama yinede güzel tbr....
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: Hasan Sas (11) buda güzel abi lefter abicim sade güzel olmus dedim sadece yani uymuş fazla kırısıklık yapmacık duruyor oyunda o yüzden mesela bu template zoro abi biraz daha az verseymişin yani koltuk altarı ile dengeli olmamıs ama yinede güzel tbr.... hee sen sadeyi başka anlamda kullanmışsın :D ben templatenin kırışıkları için dediysdim bu arada oyunda ne zman denedin lo :rolleyes: :kusmuk:
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo NEW Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo Evet arkadaslar son template buda :) corap haric digerlerini ben yaptim bir dahakine corap'i felanda deneris :D Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo aha yeni 1 tane daha bu cok gusel durdu oyunda yauf :D ama cizimsiz mirust gibi :D Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo YAUF gene gitti templateler
Mc.Speedy Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo :drapeau: :yahoo3dk: :elsalla: :cokkomik: :gozluk: Güzel olmuş abi....Tbrler :scnbebek:
AvOr olm sanki gogus dekoltesi vermiş gibi olmuş sanki sanki gogusler kırısık araları bos fılan yani :) şimdi sen kızacan bana ama napım ole gozukuyo :D
Die for You ewt bn ölesine denedim bi boyadım müthiş duruo eline sağlık zoro zaten formamda kullandım bugün ama renkl olunca daha güzel oluo
ZoRo bu aralar hic forma felan filan yapasim gelmiyor okul felan yoruluyor insan :) oylesine bi tane koyim dedim .. (boyayinca guzel oluyor:))
ZoRo koldaki seysi unutmusum harbiden .. golgelere gelince .. benim photoshop bu aralar delirdi yenilemek gerek sanirim ayarlari ayarlatmiyor nasi ayarli ise ole yapmak zorunda kalyom onun ayari biras fazlaydi o yuzden ...