ZoRo aha bitti :) arkadaslar cizime filelere felan fazla dikkat etmedim formanin ON TARAFI , SIRTI ve KOLLARINA dikkat ettim oralari ben yaptim yeni bi template olustu guzel oldu oyundada guzel duruyor ustunede cizgileri vs vs cizdim gusel oldu BENCE kullanmak isteyen kullana bilir adimi silmeden yorumlarinizida yazin surasi gusel surasi kotu sole yap bole yap felan :D
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo aha yeni 1 tane daha bu cok gusel durdu oyunda yauf :D ama cizimsiz mirust gibi :D bunları kaç saatte yapıyon ya :rolleye3: you rocks :rolleye3: :eek:
ZoRo **bi tek hasan ile suat abi bilir ne kadar yapmaya calistigimi onlara sor sen kac saat veya gunde yapdigimi ! ;)**
Die for You walla zoro bn çok beğeniom senn templatelerini eline sağlık dewam et böle walla çok işime yarıo yaptıın templateler
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo bi tek hasan ile suat abi bilir ne kadar yapmaya calistigimi onlara sor sen kac saat veya gunde yapdigimi ! ;) devlet sırrımı olm uzettın yafs :mad: :rolleye3:
ZoRo puheuheuheuh var ya gulmekten oldum ha devler sirri mi :D :D :D gel la sanada oretim yapmasini ne kiziyon :D 3-5 saat suruyo iste :D
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo puheuheuheuh var ya gulmekten oldum ha devler sirri mi :D :D :D gel la sanada oretim yapmasini ne kiziyon :D 3-5 saat suruyo iste :D bencil kuşum :D öğrenmek için sormuyom :mad: meraktan sadece tamamen duygusal :D :hihi: :eek: :rolleye3:
Mc.Speedy devam et abicim sen güzel oluyor artık okul bassladı :,( :,( bos vaktım olunce inş bende etcem yarın 9 saat var.... :,( :,(
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo aha yeni 1 tane daha bu cok gusel durdu oyunda yauf :D ama cizimsiz mirust gibi :D Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo Sagol ;) Sana okulunda basarilar :D :D :D uheuheuhe
Mc.Speedy saol abicim yaw :D:D:D:D:D... abi bişey diycem kızma niye benim msjım yerine formaları aldın alıntı anladım ben seni :)
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo aha yeni 1 tane daha bu cok gusel durdu oyunda yauf :D ama cizimsiz mirust gibi :D Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo olm cok konusuyonus haa siz :D karismayin herseye :D :D :D :D :D