Overkill Şahan dün gece 02:30 sularında tekrar bölümüyle yayınlandı. Tabi bu sırada ben ve benim gibiler ne kadar kick-box'çı varsa onlara ve annelerine dörtlükler sıraladık. Tabi Atv'de bundan nasibini aldı. Neden yayınlanmadı bilmiyorum fakat bu dava olayı gerçek imiş. Acur ile Acun aynı saate denk geldiği için muhtelen çok göze battı..
rapper abi yayından kalkma gibi bi olay varsa şahan buna itiraz etmeli ya da isyan etmeliyiz buna yani...protesto edelim eylem yapalım...
Hasansas1905 arakdaşlar şokk şokkk acun ılıcalı acur arazidee:D:Dacur araziyi acun ve acur sunuyo:D inanmayan izlesin bugün.
rapper Orjinal Mesajı Yazan: Hasansas1905 arakdaşlar şokk şokkk acun ılıcalı acur arazidee:D:Dacur araziyi acun ve acur sunuyo:D inanmayan izlesin bugün. eğer böyle bişey varsa bu harika bişi yani...:D:D:D
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: Hasansas1905 arakdaşlar şokk şokkk acun ılıcalı acur arazidee:D:Dacur araziyi acun ve acur sunuyo:D inanmayan izlesin bugün. nasıl ya bunlar mahkemelik olmamışlarmıyıdı şimdi beraber program mı sunuyorlar:confused:
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: Hasansas1905 arakdaşlar şokk şokkk acun ılıcalı acur arazidee:D:Dacur araziyi acun ve acur sunuyo:D inanmayan izlesin bugün. bencede bu süper olacak :D Allah be yaşadık
rapper harikaydı,acur arazi,keyif veren hıyar,southpark:D,cevizkıran...hepsi süperdi...bu arada acun için sölediklerimi geri alıyorum:D:D:D ayrıca bbc ve yaşasın masal saatinin ortak yayını kesinlikle bir numara:D:D:D...
Pizarro zuhahaha manyaktııı yaaa acun we acurrrr seniii biz yedirdikkk sen açtınn açççççççç :D:D:D manyakkkk ;) İstanbul+Lizbon aynı yerdeee zuhahah :D bu aradada o kameraman feridundur işallah gördüm sonundaa :D ....
rapper Orjinal Mesajı Yazan: Pizarro zuhahaha manyaktııı yaaa acun we acurrrr seniii biz yedirdikkk sen açtınn açççççççç :D:D:D manyakkkk ;) İstanbul+Lizbon aynı yerdeee zuhahah :D bu aradada o kameraman feridundur işallah gördüm sonundaa :D .... aynen ya ben de inşallah feridundur dedim...çok merak ediorm adamı yaf...
Pizarro agaaa artıkkk isviçre maçına gidicem allah izin werirsee we elçilik vize werirsee :P tek dileyim acun firarda ekibinindee isviçrede olmassııı maç için :D:D yapacak bişey yok ;)
mirдňdд Acun ve Acur'a koptum gerçekten süperdi :applause: Anne Ben Manyak oldum da güzeldi :biggrin2: birde keyif veren hıyar güzel olanlardandı :yahoo3dk:
Hasansas1905 ben bu hafta ceviz kıra nı hiç beenmedim.eski replikleri yoktu.senin anngı karışlarım,tezin ne laa,ilerleyinn artık vb. acur arazi tam bi komediy di:D
cracks ya atvnin sitesine girdim yayın akışına baktım 23:30da dikkat şahan çıkabilir yazıo.ama şu adna özel hat bayram özel extra var.:mad: herkez http://www.atv.com.tr/vizyon.atv?forward=yapim&yapim=dikkatsahancikabilir bu sayfaya eleştirilerini belirtsin ben yazdım.