typhlosion Orjinal Mesajı Yazan: emre_acar1989 onur bende seni "sevdiğim üyeler" e not ettim...helal olsun kardeş... saol hocam dedigim gibi beni tanidikca seveceksiniz ama arada birkackisi cikio butun herseyi mahvedio nese bunlari sallayalim konuya donelim
götveren Orjinal Mesajı Yazan: M10DraGoN Senin gibiler gitmeden gitmeye niyetim yok.Üyelik tarihime bakmanı önderirimö sana benim uyelik tarihime de lafın war mı 22-03-2003..adam akıllı dur doğru duzgun konus...
cracks Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn hami(10) emre_acar1989 ufuk-fb steganos Hellscream Pizarro in-t-come MaximTsigalko burak473 (saka_onur u da sewmeye basladım...) harun bey öyle olduk demeeek ... :D
SoniC Orjinal Mesajı Yazan: M10DraGoN Senin gibiler gitmeden gitmeye niyetim yok.Üyelik tarihime bakmanı önderirimö sana üyelik tarihini gösteriyosun ama seni ilk kez gördüm ben.gelir gelmez ortamı bozdun zaten !
cracks Orjinal Mesajı Yazan: M10DraGoN Senin gibiler gitmeden gitmeye niyetim yok.Üyelik tarihime bakmanı önderirimö sana olm kavga çıkarmak içinmi geldin sen buraya eskisin die laf edilmicekmi sana.
CHaMPioN77 **Neyse arkadaşla sakin olalım. Birbirimizi kırmaya değmez. İsteyen, istediği kişiyi sever ya da sevmez.;)**
emre_acar1989 bazıları sırf kıllığına girmiş galiba..mondragon bölüm başlığı sevdiğiniz üyelerdi maşallah içine ettin konunun.....
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: M10DraGoN Kavga çıkartmak gibi bir amacım yok.sadece sevmediğim kıl üyeleri yazdım ilki de yok öyle bir amacın olsaydı heralde birileri ba yiyecekti :mad:
emre_acar1989 ya bak halen ne yazdığına dikkat etmiyosun...Konunun başlığına bi bak...Yiğit sana naptıda kıl oldun...Ama emin ol şuan birsürü kişi aynı şeyi senin için düşünüyo :D emin ol...
Elensar77 Beyler herkez sevdigi yada sevmedigini solüyo,sevmiyosa sevmiyo sizde konusmayın artık,mondi de sussun kim seviyosa sevsin sallayın ya,herseyde kavga cıkarmaya gerek yok...
cracks Orjinal Mesajı Yazan: SAKA_ONUR Topici okusana sevdigin kisileri soruyor sevmediklerini deil ya tabi en baştaki msjda dioki sevdiiniz ve sevmediiniz.adam yazmış ama işte birden büyüyünce bende gaza geldim girdim :)
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: CHaMPioN77 Buradaki herkes(ben dahil olmak üzere) neden -rep aldı??? ya aldığım -rep.'in sebebine bakar mısınız ; polyannamısın kardeş sen bütün yorumların böyle ne şiş yansın ne kebap valla yuh yaa... bugün kendin - rep almadan önce bizi anlamıyor ve haketmişindir diyordun ya bak imzamda mavi renkle yazan yazıyı oku herif ler geldi ikimizi birbirimize düşürdü ve sonuç...
typhlosion hocam mondragonda biesy var adaminkini zar zor - yaptik bi bakarsin gene 30larda benimki 60dan indi -lere
Makaay Rep muhabbeti yapmayın su forumda!!! gereksiz rep kullanan siteden uzaklastırılır.Gereksiz verdigi rep silinir zaten.