ses bana ait tabiki(hasanmustan)..... :)
Arkadaşlar bu güzel yorumlar için ne desem az.gerçekten türkçe spiker benim için bile hayaldi...ilkbaşlarda keyf için yaptığım bir kaç futbolcu isminden sonra ööle bi kaptırmışım ki kendimi,nerdeyse tamamı bitti bitecek....
şimdi herşeyden önce çalışmalarım hızla devam ediyor ve yaptığım herşeyi tek başıma yapıyorum inanın.dün 200 e yakın dosya daha ekledim ve 1-2 güne kadar sorunsuz yüklenecek bir patch olarak vericem.içinde yeni diyaloglar ve "aaa ne deimişim lan ben burda amma tuhaf olmuş" :p diye düşündüğüm bazı dosyaları yeniden yaptım.... :)
yalnız yorumlara şöyle bi baktığımda indirmede ve yüklemede sorun yaşandığını farkettim..
yükleme konusunu "beni oku"dosyasında daha nekadar ayrıntılı anlatabilirim bilmiyorum......artık kurabilen arkadaşlar diğerlerine anlatsın...bende ses dosyaları yazmaya devam ediyim.....
pes 5 in gelip gelmiceği çok önemli diil, ben bitirmek için yola çıktım ve pes6 bile gelse ben bu oyunu türkçeleştirip bitiricem arkadaşlar....
indirdiğiniz dosyanın içerisinde tüm 4 büyük takımın türkçe futbolcu isimleride mevcuttur..
artık herkesin sorunsuz bişekilde yüklemesini ve oynamasını diliyorum...
yakında tekrar görüşmek üzere... :cool: