Elones ben sanandreas için bi kaç araba yaması buldum ama yükleyemiyorum ama winrar in üstünden yükleneceğini biliyorum arkadaşlar nasıl yükleneceğini bilen varsa sölesin
Warrior Nasıl winrar üstünden.Eğer dosya rar lıysa winrar la açacan işte extract edecen :) yanlış anladıysam kusura bakma çükü açık yazmamışsın :)
Maxpayne1905 LÜTFEN YARDIM!!!! ARKADASLAR BEN S.A OYUNUNDA BU ARABA DANS ETTİRME BÖLÜMÜNE TAKILDIM BANA BU BÖLÜMÜ NASIL GECECEGİMİ VEYA SAVE DOSYASINI GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ..:) YA Bİ TÜRLÜÜ OKLARI HAREKET ETTİREMİYORUM KASLARIMMI TUTULMUS YOKSA YASLANIYORMUYUMM:) SİMDİDEN COK TESSEKKÜR EDERİMM.
mcankandemir eğer ok tuşlarıla wea w,a,s,d dele oynuosan yanılmışsın bunlarla oyna bide belki olur haa üst:8 alt:2 sol:4 bide bunlarla dene :cool: sağ:6
Maxpayne1905 Orjinal Mesajı Yazan: mcankandemir eğer ok tuşlarıla wea w,a,s,d dele oynuosan yanılmışsın bunlarla oyna bide belki olur haa üst:8 alt:2 sol:4 bide bunlarla dene :cool: sağ:6 peki bunlara basarken aynı zamanda capslock ve 2 basmamada gerekecekmi???
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: Maxpayne1905 peki bunlara basarken aynı zamanda capslock ve 2 basmamada gerekecekmi??? sadece dediğini yap başka bir yere basman gerekmiyor
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: mcankandemir tmm geçmiş beni msn de buldu yardımm ettim :D o zman vatana millete hayırlı olsun
xxxxxxxxxxxxxxxx arkadaşlar merciless in verdiği hot coffe trainer ı nasıl çalışıyor yani savein çalıştığı trainer
celikeins sorunun yanına "y" yaz entera bas.çıkmak için bi daha entera bas. unsensored ise hot coffe açıktır.bunu yaparken savegame yüklü olmalıdır.
laziko53 bu lanet oyunda kodese girdikten sonra çıkıp az geziyom hemen donuyor dahada bişi edemiyorum nası çözecem