MercilesS Bende Henrik Larson diyorum. Ama ilginçtir adam benim takımımda değil geçen maçta iki tane güzel gol çaktı bana. İkiside kaleci ile karşı karşıya biri aşırtma deli oldum. Koskoca John terry adamı durduramadı yaaa. :mad: :p :D
TheFahrix F. Totti: Forvetin arkasında serbest oynatırım. Sık sık ileri çıkar ve kaleciyle karşı karşıya kalır. Hiç affetmez.
wrisy beyler bitiricilik diyosanız christian rigano...fiorentinalı tanırsınız zaten..mükemmel bi oyuncu..takımınıza aldığğınız zaman tadına varırsınız..öyle koller kadar atmaz yani 60 maçta 92 gol:) ama her sene gol kralı ligde..yaşına rağmen:P
okan_fener lukas podolski ilk sezonunda herif 45 gol attı 17 tanesini şampionlar liginde attı mütiş bir forvet
mustafay Daniel Fredheim Holm Kaleci ile karşı karşıyo kaldığında genellikle aşırtmayı tercih ediyor Şampiyonlar liginde bir maçta 5 gol attı ve 9-0 kazanmıştım Birde bu adamın ilk dokunuşu iyi biraz da ondan kaynaklanıyor ve daha iyi olacak
Slastre Orjinal Mesajı Yazan: mustafay Daniel Fredheim Holm Kaleci ile karşı karşıyo kaldığında genellikle aşırtmayı tercih ediyor Şampiyonlar liginde bir maçta 5 gol attı ve 9-0 kazanmıştım Birde bu adamın ilk dokunuşu iyi biraz da ondan kaynaklanıyor ve daha iyi olacak O gençlerin babası atacak tabi...
KalkVeSavas Orjinal Mesajı Yazan: kamil07 henry,raul,sheva Bu adamlar Gs ye gelmiyor.. yıldız forvet alamıyorum birtürlü ,92 milyoın dolar bütçem var.. forvetlerim sürekli kaçırıyor.anelka geldi bi,ortama ayak uyduramadı gönderdim..
Elensar77 Cruizero dan Fred var bende bi macta attıgı 4 sutu aglarla bulusturmustu,cogu macta cok zor dedigin pozisyonu bile atıyo,hele karsı karsıa kacırması cok zor!
Dunk Shevecenhko hiç kaçırmıyor ya bir oynayın son vuruşları bir değişik atıyor ama hep giriyor karşı karşıyada aşırmada yapmıyor direk kalacinin sağına,soluna yollayıp golü yapıyor
**Hector** Orjinal Mesajı Yazan: dream_team beni anelka deli ediyoooooo 6 maçta 20 gol pozisyonu kaçırdı harbi ya amma kaçırıyo bende 15 maçta 5 gol attı