Orjinal Mesajı Yazan: SGGKDDTKPEMRUNKMELS
bende menü arkasındaki resim yok.Acaba oyle mi ayarladın.Hiçbir yerde açılmıyor.Now Loading'in altındaki şeyde çıkmıyo neden...Bende hep olmuştur;top yamaları yukleyince atıyo bunda da attı.Bu sorundan nasıl kurtula bilirim...
Hangi menünün arkasındaki resim cıkmıyoo ? bununla ilgili bi screen gönderirsen daha rahat anlıcam..Oyundan atma olayı içinde 3DAnalyze programını deneyebilirsin..
Orjinal Mesajı Yazan: sseba&lefter
Senin yamayı yüklemedim. Update i bekleyip mi yükleyeyim. Yani update dosyası full mu olacak yoksa sadece değişiklikler mi var. Bi de #11 kardeşimizle bir işbirliği yapsan da onun mükemmel facelerini de yamaya eklesen. Şimdiden kolay gelsin.
Tercih senin istersen şimdiden başla download etmeye..Update adından da anlaşılacağı gibi sadece düzeltmeleri ve yeni eklenen olayları kapsıyor , full değil yani öncelikle patchi tamamıyla kurman gerekiyo onun üstüne update edeceksin..Zaten patchin boyutu 190mb civarında , update'in boyutu 25mb geçmeyecek herhalde..Face konusunda ise , zaten ibo(#11) ve SonKatip'ten çok sayıda face patche eklenmiş durumda..
Orjinal Mesajı Yazan: SaW
suat oyunda bi özellik daha eksik başkasının gözüne çartıpı bilmiyom ama tüm takımların taktikleri aynı 4-4-2 hepsi aynı bunlarıda dikkate alırmısn...
evet bu durumu biliyorum..zaten update te belirttim yeni bi option file yapıyorum diye ..bu sorunuda düzeltmeye calışıcam..
Orjinal Mesajı Yazan: SaW
suat socceraccess te ikiyeni stad var indepandiente ile racing clup stadları onlarıda updatein içine atabilirmisinn ozman harika olur işte bide 11. stadı at ya çok rezalet bi stad....
11. stadın yerine zaten Atatürk Olimpiyat stadını ekledim update te bu da var..bi de yapmak istediğim bi stad daha var ..sanırım 18. sırada Stade Veledrome O. Marsilya'nın stadı..eğer o stadı da yaparsam stad seçme yerinde Antreman stadından Sapporo Dome stadına kadar olan bütün stadlar editlenmiş olacak..böylece editlenmemiş ve fazla kullanılmayan stadları en sonlara kaydırmış olucam..bahsettiğin o stadları da belki japon stadları üstüne atabilirim..