SonKatip Tebrik ediyorum Suat. Gerçekten başarılı bir iş çıkartmışsın. Arkadaşlar bu yamayı "Hayal kırıklığı yaşamak" istemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum. :D
SonKatip Orjinal Mesajı Yazan: navoski PES 4 PC Ultimate Patch kaç günde indirebilirim Bu sorunun 1001 tane cevabı olabilir. bağlantı hızın nedir? Ya da ne ile bağlanıyorsun?
SaW navoski benim baglantı 256 yama 4 part dan oluşuyo iki ikili indirdi 2 saat sonunda yamayı yükler oynarsın.......
NayguleR Öncelikler çok süper bi çalışma tebrikler sağolasın, Birde Bu yamayı WETurka üstünde yaparsan süper bi TSL ye dönüşür SCN yede öylesini upload etsinler bence %100 hatasız TSL olur... :)
SaW bence bu yamanın üstüne hollada ligini atıp türküye ligini yaparsalar daha güzel çünkü bu yama herşeyiyle mükümmel.........
ZoRo **hersey cok superde cimler pek iyi olmamis daha gercekci daha guzel birsey yapa bilirseniz daha super olur .... **
Bule Zaten bu sene nedense PES PC serilerine adam gibi yama çıkmıyor. Geçen sene tam tersine yama patlaması yaşanmıştı. Bu sene ise neredeyse insanlar Wolf'a muhtaç kalmış durumdalardı. Ama bu kıtlık içinde Suat bize çok güzel bir hediye verdi. Aklımda bu yamayı PS2'ye çevirme planı var. Oda olursa herşey daha güzel olucak.
gs_serkan Suat radarı söylicektim bende ama belirtmişler.Bide Boca Juniors un stadının çimleri berbat ötesi,oynarken gözüm bir hoş oldu...Bilgin olsun...
turko873 evet hatırladım bu yamayı site kapanmadan once sabısızlıkla bekliodum unutuvermisim bi de su ps2 ye cevirirseniz keyfime deymeyin yani bu kadar soyluyom yamayı sabırsızlanarak indiriyom simdiden teskrler suatcagdas
berg_gs1905 suat kardeş yama çok güzel olmuş ellerine sağlık . Bide şu update yi yayınladıgın zaman pes oynamaya doyamıyacağız tekrardan çok teşekkürler. :)
Bule PS2'ye çevirmek için Spocket ile görüşmem lazım. O bu konuda baya bilgili. Onunla birlikte bu güzel yamayı PS2'ye çevirebiliriz. Sizi haberdar edeceğim.
gurayerdem müthis bi yama valla...ellerine saglık.... ama update en kısa zamanda yayınlada master league de oynayabilelim.... indirdigim en ii pes4 yaması.....!!!!!!!!
#11 gercekten süper bir is cikarmissin, suat... tebrikler... :) yanliz amsterdam arenada bende böyle bi hata cikti.. neyapmam lazim? :o
orkunbjk topun bulunduğu yerdeki beyazlığı kastediyorsun sanırım. ilginç sanki spotlar futbolcuyu gösteriyor.
Sailorman89 Orjinal Mesajı Yazan: #11 gercekten süper bir is cikarmissin, suat... tebrikler... :) yanliz amsterdam arenada bende böyle bi hata cikti.. neyapmam lazim? :o hiç merak etme ibo ..bu hatayı düzelttim.Update içeriğinde " Amsterdam ArenA da ışık sorunu düzeltildi " den kastettiğim buydu..yakın zamanda yayınlıcam...
gs_serkan ya suat o kadarda abartma demezsen eğer şey dicektim:Kramponlar pek tutmamış mı ne???Hepsi çok güzel ama bana ayar vermemişsin gibi geldi. En belirgini Hakan Şükür,Owen diyim ben saa...
Sailorman89 Orjinal Mesajı Yazan: gs_serkan ya suat o kadarda abartma demezsen eğer şey dicektim:Kramponlar pek tutmamış mı ne???Hepsi çok güzel ama bana ayar vermemişsin gibi geldi. En belirgini Hakan Şükür,Owen diyim ben saa... ne demek istediğini anlamadım.." ayar vermemişsin " demekle neyi kastettin ??