Arkadaşlar ben bu forumda yeni yazıyorum.Valla işim yokmuş gibi hepsini tek tek okudum.Bende oyunun yapımcılarının bir kouşması olan bir video var.Hatta Manga'nın şarkısı ile başlıyor.Belki izleyenler vardır.Oyun içinden görüntülerde var.İkik kişi multiplayer oynarken çekilmiş.Çok dikkatlice 5 kez izledim.Oyun yine bildiğimiz fifalara benziyor.Tabiki taraftar falan değişmiş yeni özellikler getirilmiş fakat şimdikihatalar düzeltilmemiş.Örneğin taraftarlar mal gibi hiç ayağa kalkan falan yok.Kale fileleri süper havalanıyor.Top saklama özelliği iyi olmuş.Ama nasıl desem bildiğimiz fifa 2005'in bir üst versiyonu.Nasıl fifa 2004 ile 2005 arasında bir fark varsa oynama bakımından o kadar fark var.Ama modlar falan çok iyi geliştirilmiş.Bu vidyoyu izleyen varsa en son gole iyi baksın.Adamın gol sevinci aynı fifa 2005'deki gibi çok saçma.Birde pesin sevinci gibi olsa batarlardı.Pes'in berbat bir sevinci var.Ama şu WE9'un videosunu izledim süper görünüyordu.Ama onun oyundan bir vide olduğunu bilmiyorum.Zaten Japonca'ydı.Bence fifa hep böyle kalacak bir süre kadar.Sonra aklı basşına gelecek.Aynı durumda bulunan menejerlik oyunlarıda var.CM kötüye FM iyiye gidiyor.İşte hep bir yeni bir firma çıkınca taraftarları azalıyor.İyi izleyin bir kaç seneye bu Konami'den ve EA'dan atılanlar birleşir.Herkez bu sefer onu alır.Bu EA'da Konami'de adam olmaz.EA yavaş yavaş geliştiriyor Konami ise zaten kötü.Bir oynanabilirlikle iş bitmez.Her yerde oynanabilirlik.Başkası çıkar oynanabilirlik olur grafik olur.Onda da bir sorun bulursunuz.Ben hep Fifa aldım hepde Fifa alırım.WE veya PES'i de alıyorum ama daha yeni bu pc işinde onlar.Lisans bile alamıyorlar.EA alıyorda koymuyor.Konami ise alamıyor.İşte fark bu.Ayrıca EA sadece futbolla uğraşmıyor ki her türlü spor oyunu var.Nerdeyse güreşide koyacaklar.:hihi: :hihi: :hihi: Bu yüzden sadece Fifa'ya önem veremezler ki.Şimdi bir firma basketbol yapsa tamam onda da geçerler EA'yı.Konami, ise sadece futbol üzerine uğraşıyor.Yakında başka dallara başlar o zaman futbol oyunları aynı EA gibi çakılı kalır.