Arkadaşlar uzun bi süredir internete bağlanamadığımdan dolayı özür diliyorum herkesten...
herşeyden önce yorumlarıyla beni şımartan ve çalışmamı beğenen herkese çok çok teşekkür ederim,inanın geceler boyu şiş gözlerle uğraşıp (bazen okulu bile kırıp :) ) bi çalışma yaptıktan sonra böyle gaz verici güzel yorumlar okumak çok mutlu ediyor insanı....artı ,evlerinizde oyunu oynarken benim sesimi duyuyor olmanızda benim için acaip heyecan verici..
Arkadaşlar çalışmalarım tabiki devam ediyor,benim bunları biriktirip biriktirip sizleri haftalarca bekletip toplu halde vermek bi niyetim yok.yaptığım her çalışmayı(önce benim içime sinmesi gerekiyor)sizlerle gerekirse birer birer paylaşıcam......
Şimdi ilk çalışmam türk olupta yabancı takımlarda top koşturan futbolcuların isimlerini türkçeleştirmek olucak.
Sonraki hedefse en azından oyun içerisinde(sizlerinde dediği gibi) çok büyük sıklıkla duyduğunuz bazı cümleleri de türkceleştirmek...
Asıl hedef tabiki de sapına kadar TÜRKÇE SPİKER.. :scn_onay:
Bu arada bazen yabancı takımlarla oynarken yabancı bi futbolcuya ..sabri...yada ..tümer...falan dediğini duyabilirsiniz..artık okadarını da idare edin.takdir edrsiniz ki yüzlerce futbolcu ses dosyası arasından bizimkileri bulmak samanlıkta iğne aramak gibiydi..ufak tefek olur hata..
İnşallah en kısa zamanda yeni dosyaları sizlerle paylaşcam...
yine unutmadan ses tonumu beğenen arkadaşlara da ayrıca çok teşekkür..fena gaza geldim.....çok daha iyi olucak destkelerinizi esirgemeyin...
hertürlü yorumlarınızı yapın arkadaşlar ona göre yönlendireyim kendimi....
herkese saygılar...iyi oyunlar............