Arkadaşlar herkese ,gerçekten uzun bir aradan sonra merhaba....
yaw bu site kaybolduğunda anladım ki internet cafe ye hemen hemen hergün sadece soccercenter e girmek için geliyormuşum :)
ARKADAŞLAR bu cansıkıcı arada ben boş durmadım.TÜRKÇE spiker harbi harbi geliyor....
bunun için anasayfada şuan bir konu açıpta herkes tarafından"tabi tabi yemeyiz artık bunları" diye bir laf duymak istemiyorum.
şu an benim konu başlığım altında mesaj atan arkadaşlarımın hepsi biliyorki türkçe futbolcu isimlerini yaptım.ve her yaptığım işi biriktirmeden paylaşacağımı söylemiştim.
ve şu an evimde pes 4 ün büyük büyük bir bölümünü türkçe olarak oynuyorum...
futbolcu isimlerini yaptığımda birkaç arkadaşım "en azından şu maç esnasında spikerin söylediği sağa attı..sola attı falan gibi lafları türkçeleştir"demişti.bende yaptım ..ama birde baktım ki hızımı alamamışım ve
2000 e yakın ses dosyasını hazırlamışım... :D
evet arkadaşlar ve maç esnasında neredeyse hep benim sesim var.
-tüm gol sesleri
-ataklar
-kaleci kurtarışları
-tüm paslar
-maça başlama
-ofsyatlar,korner,taç....
ve alabildiğine başka şeyler...hepsi hazır..ama o kadar çok dosya oldu ki bunları tek tek dinlemek fayda etmiyor ve maç esnasında nasıl durduklarını anlamak için bol bol oynuyorum...ve hataları tek tek düzeltiyorum..
abartısız söyleyebilirim ki beğenmeğip baştan yaptığım dosyalar 5000 i çoktan geçmiştir....
çok ama çok az daha sabır arkadaşlar en geç 1 hafta içerisinde sizlerle elimdeki tüm dosyaları paylaşacağım ve sonra sizlerinde yorumlarıyla beraber devam edeceğiz TÜRKÇE spiker olayına.....
walla ben bitirinceye kadar pes 5 çıkmış olsa bile umrumda değil acaip inada bindi bu iş bitiricemm.....
not :ben oynarken acaip keyf alıyorum arkadaşlar walla güzel oldu sanki.. :)
bana inanmaya ve beni desteklemeye devam edin arkadaşlar..
çünkü tüm samimiyetimle söylüyorum ki geceler boyu şiş gözlerle bu dosyaları hazırlaken(bu yüzden 2 dersten kalıyordum nerdeyse)..ya ben bunu niçin yapıyorum,zorum ne diye sordum kendi kendime,cevap basitti paylaşmaktan inanılmaz keyf alıyorum..bu şuna benziyor;evde tek başınıza oynarken dünyanın en güzel gölünü bile atsanız o an yanınızda buna şahit olacak biri olmadımı sanki hep birşeyler eksik kalıyor ööle dimi..sonra pek pes oynamaktan anlamayan bir arkadaşınız bile gelse evinize ,onunla beraber yaptığınız en sıkıcı maç bile inanlımaz keyifli olur...
nesye ben harbi özlemişim siteyi ve sizlerle mesajlaşmayı be yaw...
doldurdum yine......
yakında tekrar görüşmek üzre..
saygılar..........