salim89 46 Maras cok sagol istedigim linli vermissin indirdim ve kurdum ama tek sorun bu takimlari kariyerde yonetemiyoruz
46 Maras 4 Büyükler Rest of the World grubunda, yani Dünya Takımları'nda. Bu bir lig olmadığı için bu gruptaki takımlarla kariyer yapamazsın.
salim89 4 Büyükler Rest of the World grubunda, yani Dünya Takımları'nda. Bu bir lig olmadığı için bu gruptaki takımlarla kariyer yapamazsın. biliyorum zaten ben sadece patchın bır kotu yanını soyluyorum
Dombili ulan eskiden ne güzel çalışıyodu FİFA 2005 Şimdi oyun açılıyo ekran karmakarışık oynayamıyorum şu 4BMP yamasını lütfen bana bi çare
fikretnko http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=43721&page=28&pp=10
CIM_BOM_BOM_1989 Gercekten müthis bisey olmus!!! Ilk mactan sonra beni windows`a atti ama!!! Ama yaptigim mactan cok keyif aldim, emegi gecen herkesin ellerine saglik
Burak 4BMP'nin her iki versiyonunu da Dosya Merkezimizden sorunsuz ve hızlı bir şekilde indirebilirsiniz...
fenadir sorun hala devam ediyor sadece bu yama değil soccercenter.net sunucularından hiç birşey inmiyor sunucu bulunamıyor diyor....
CéLL Orjinal Mesajı Yazan: fenadir sorun hala devam ediyor sadece bu yama değil soccercenter.net sunucularından hiç birşey inmiyor sunucu bulunamıyor diyor.... evet ben de katılıyorum :,(
Burak Şu anda dosya merkezindeki 4BMP linkleri çalışıyor. Dosya merkezindeki linkleri birer birer düzeltiyoruz...
R@PP€R Yaw beni de Windows'a atıyor, Squads dosyasını sildim, yine atıyor!!! ühühühüh yardım lütfen...