Fevzi Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko iki tane daha buldum "Real SCN" ya da "SCN United" Abi oSa üstüne basa basa Türkçe olsun diyor siz ne öneriyorsunuz!! :confused: Biraz daha dikkatli olalım
oSa Bunu anlaması o kadar zor mu ya? Yoksa ben mi anlatamıyorum :( Takımızın adı SCN kısmı hariç TÜRKÇE KELİMELERDEN oluşacak. Örneğin; - SCN Dillerinieşekarısısokasıcalar Spor :D - SCN Avaregücü - SCN Anadolubirliği vs. vs.
Dabulu ok pardon o zaman SCN şarapspor yada SCN ultra , SCN SK , SCN portal bide bu SCN başta olmak zorundamı isimde ?
Fevzi Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko yani united veya real olabilir yani Abi adam türkçe kelime olacak diyor sen hala united veya real diyosun :confused:
oSa Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu ok pardon o zaman SCN şarapspor yada SCN ultra , SCN SK , SCN portal bide bu SCN başta olmak zorundamı isimde ? Hayır, öyle bir zorunluluk yok. Bu arada "ultra" ve "portal" Türkçe değil. Orjinal Mesajı Yazan: shevchenko yani united veya real olabilir yani Aliiiii, aliiiiii gelmeyim oraya :mad: :D
Pierre Van Hooijdonk SCNkolikler :D SCNTEPE :D olursa bende olmak isterim alex gibi adam1m valla AM/FRLC oynar1m 2 ayagmda var ;)
>>>©®AZY<<< Bence SCN AnadoluGücü veya SCN Karması güzel.... Ben de içinde bulunmak isterim. Ad Soyad:Emin Girgin Yer:AM CR Doğum Yılı:03.12.1992 Favori Personel:Hakan Yakın,Gheorghe Hagi Doğum Yeri:Nazilli Turkey Fav. Takım:Galatasaray,Göztepe A.Ş. :D güzel olur eğer yapılırsa....
oSa Tamam arkadaşlar,bu kadar geyik yeter. :) biraz daha ciddi öneriler bekliyorum. **NOT: Önce takım adını belirliyoruz; oyuncu başvuruları sonra...**
ta1fun Ad Soyad:tayfun haksöyliyen Yer:FC/L Doğum Yılı:29.06.1989 nationality:turkish Favori Personel:fatih terim,hasan şaş,Gheorghe Hagi Doğum Yeri:istanbul,türkiye Fav. Takım:Galatasaray,ş.urfaspor