evet en büyük erdemlerden birisi de kanımca hatanı kabul etmektir....kabul ediyorum, cahilliğim, bir anlık boş bulunmam sonucu aslında atatürke ait olan bir sözün sanki bir şairimizin şiirinde geçtiği düşüncesine kapıldım, yanılmışım, özür dilerim...
ancak diğer tüm düşüncelerimin sonuna kadar arkasındayım ve umarım aynı erdemi sen de gösterirsin özel üye oktay kardeşim de hatanı kabul edersin...demişsin"10 Kasımlarda karşımıza geçip "gerçek Atatürkçüler biziz" dersiniz."......yani benim öyle dediğimi mi gördün, ya da benim yandaşlarım var da onlar mı öyle diyo....tabiiki hayır, dediklerinin çoğu yüzeysel laflar....aynı zamanda şöyle atatürkçü olur böyle atatürkçü olmaz falandı feşmekandı nutuk çekmişsin de yaşın kaç başın kaç onu anlayamadım....
Atatürkçü ayağı yapmışsın kısaca, keşke bu işler öyle avatara karizmatik atamızın bir fotosunu koymakla, imzaya uluönderden bi söz eklemekle, deyim yerindeyse "bilinçli ,atatürkçü" gençlik ayağı yapmakla olsaydı.....
herneyse oktay kardeşim....aklıselim, mantıklı bi kardeşimizsin, ama bu kadar sivridilli olma istersen, sonuçta böyle peşin hükümler vermek pek akıl karı değildir hiç bi zaman...