blackeagle8 beyle pivotu bırakın başka proglamlar gecerse elinize onları yollayın aynı şeyleri tekrar etmeyelm...
Slamdunker Air Alert 3 e başladım calışmalarda bacaklarımın gerildiğini hissediyorum.Pivottan cok daha iyi arkadaş adresini yazmııştı air alert 3 ün bence deneyin.
shadow_fk Orjinal Mesajı Yazan: Slamdunker Air Alert 3 e başladım calışmalarda bacaklarımın gerildiğini hissediyorum.Pivottan cok daha iyi arkadaş adresini yazmııştı air alert 3 ün bence deneyin. Bi ara yazda uygulayalım :) :)
ozdi Reklam Olsun diye Vermedim. oradaki Kullanıcı uğraşmış türkçeye çevirmiş, emeğe saygı bakımından verdim o linki..
ThE_HaTReD ark lar bildiğiniz boy uzatma programı war mı yada nerden bulabilirim yaş 16 boy 1 68 :drooling:
ThE_HaTReD yok ya süt de o kadar fazla uzatmaz bende içiyorum her akşam ama yaşıma göre kısa kalıyo 1 68 sadece... :scnbebek:
ismet_nash bence en önemli etken aileden gelen genlerdir yani ailen uzun boylu ise sende uazarsın veya uzunsundur.........
ThE_HaTReD annem de 1 70 civarlarında babam da 1 75 felan o zamn ben böle kalcam yani öle gözüküyo.. :rolleye3:
shadow_fk senin tam ortalarda olmuş ama daha uzarsın benim gibi..Doktor bana sen en az 1.95 olursun dediler..