SonKatip Yorumlar için teşekkür ediyorum hepinize tek tek. Resim buldukça face yapmaya devam edeceğim. Bu benim için bir hobi haline geldi. :)
SonKatip Resimde saçlar buna benziyordu, hem saçlar edit mode dostum. İsteyen istediği gibi kullanabilir. Yüzü iyi oldu bence ama renk olayını kastediyorsan olabilir tabi :) Yorumun için sağol...
orkunbjk yüzü cidden benzemiş. saçlar bencede olmamış ama edit moddan herkes istediği gibi değiştirebilir. sonkatip nezaman yayınlayacan bu yüzleri?
CrimE Abi h.şükür ün gözleri sanki hayalet görmüş gibi olmuş. Ama gözlerini biraz daha küçültürsen daha iyi olur. Bu benim görüşüm. Genel itibariyle güzel olmuş... Ahmet Yıldırım da benzemiş ve luciano nun son hali daha güzel.
SonKatip Yorumlar için teşekkürler... Şimdiye kadar 20 face yaptım. Aşağıdaki ile birlikte 21 oldu. Bunların arasında bir kaçtanesine update yapmam gerekiyor. Toplam face sayısı 30 olduğunda yayınlamayı düşünüyorum arkadaşlar. Tavsiyleriniz varsa lütfen söyleyin. :) ALİ GÜNEŞ
yashh26 Ya, benzemişte tam olmamış...dudakları sanki büyükmüş gibi geldi daha iyisini yapabilirsin bence
H-KaN SonKatip Hepsi cok güzel geriye kalan 9 tane daha varsa her Takimdan 2ser tane yapsan yani Trabzon,Galata,fener ve Besikden 1 tanede kücük takimlardan yaparsin ;) Galatadan Mondragon ve sabriyi yada hakan ünsali yapsan nasil olur???