SonKatip Olabilir HakanTeo. Ama önemli olan resim bulabilmek. Şu aralar resim konusunda sıkıntı yaşıyoruz da... :D Hakan Şükür'ü tamamen yeniden editledim. Textureye birazda saç ekledim :) HAKAN ŞÜKÜR V.2
yashh26 Sorun saçlarda değilki dikkat edin adamın bi gözü yukarıda bi gözü aşağıda şu gozlere çalışman yeterli onun dışında başarılı
delta_kabil faceler genel olarak güzel ama yaptığın 21 face'in 3-4 tanesi süper,hakan şükür de güzel ama gözler kesinlikle değişmeli başarılar
NightWolf15 kardes hakan gusel ama daha gusel yapabilirsin biraz daha oynayarak cok az farklar var ama hakan face de az farklar bile benzemesine engel oluyo zaten bu face i zor yapanlardan biride budur belki senin bu face i daha gusel yapacağına inanıyorum eğer daha fazla resime ihtiyacın olursa http://www.galatasaray.org/taraftarin_kosesi/download/gallery/image_sub.asp?page=8&main=&sbs=&cat=3&str=hakan&s_id= linkinden bulabilirsin basarılarının devamını dilerim ...:)
serkann hakanla hamit manyak olmuş sonkatip resimlerini istediğin futbolcuların isimlerini kaliteli resimler diye bi konu var bura oraya yaz bulmaya çalışırım
SonKatip Orjinal Mesajı Yazan: serkann hakanla hamit manyak olmuş sonkatip resimlerini istediğin futbolcuların isimlerini kaliteli resimler diye bi konu var bura oraya yaz bulmaya çalışırım Çok sağol dostum, Nobre'nin resmi lazım :)