SonKatip Kaliteli resimler bulabilirsem face'leri update yapıyorum. Buda onlardan birisi. Oyun içinde gerçekten çok mükemmel duruyor. İBRAHİM ÜZÜLMEZ V.2 Görüntüler:
bigbigmen çok başarılı son katip gayet iyi gidiyosun bence bi eksiği yokmu dersen , gözlerde bi sorun var galiba bide ağızı fazla düz olmuş gibi başarılar...
SonKatip Yorumlar için teşekkür ediyorum. Arkadaşlar benim ismim sol tarafta neden siyah renkli görünüyor bilen var mı?
yashh26 Orjinal Mesajı Yazan: SonKatip Yorumlar için teşekkür ediyorum. Arkadaşlar benim ismim sol tarafta neden siyah renkli görünüyor bilen var mı? SCN Özel Üyesi olmuşsun ondan Siyah renkte..ayrıca İbrahim Üzülmez yüzü çok güzel olmuş ancak gozlerini bi " gözden geçir " şaşı ve patlak durmuş biraz..
SonKatip Orjinal Mesajı Yazan: serkann bence serhat ile emre güzel olmuş ama diğerlerine daha fazla çalışman gerek Bakış açın kötü sanırım ama tavsiyen için yine de sağol dostum...
#11 Ibrahim Üzülmez cok güzel olmus. Diger arkadaslarinda dedigi gibi, gözlerinde birsey var gibi. Onu da düzeltebilirsen mükemmel olacak.. Tümerde cok iyi olmus ama Üzülmez kadar benzememis.. cok iyi calismalar yapiyosun.. tebrikler.. aynen devam! :)
SonKatip Destekleyici ve güzel yorumun için sağolasın İbo. :) Saçların son hali nedir bilmiyorum ama bendeki resimde böyleydi: ELVİR BALJİC
SonKatip Bu facede ilk kez bir teknik denedim. Saçlara dikkat ederseniz kolayca anlayabilirsiniz. Daha rahat görebilmeniz için farklı açılardan oyun içi screen aldım... :) SELÇUK ŞAHİN
saviola 654 Selçuk mükkemmel baliçde bence tek eksik ensesi haşlanmış gibi gözüküyo onun dışında olumlu
#11 ikiside cok iyi olmus. selcugun iki gözünde de ufak problem var (texture'daki gözlerin bi kismi gözüküyor) düzeltebilirsen daha iyi olur.
serkann Bakış açın kötü sanırım ama tavsiyen için yine de sağol dostum... ben o görüşü birinci sayfadaki SERHAT, HAKAN veSERGEN için yapmıştım sergen ile serhat iyi ama hakana çalışman gerek açısından söylemiştim sen yanlış anlamışsın herhalde ama diğer sayfadaki çalışmalarında iyi onuda göz önünde bulundurmak gerekiyo tabiiiiiii CrimE Baliç in suratı kırmızı olmuş. özelliklede alnı . onun dışında ikisi de mükemmel . baliç i daha ismine bakmadan anladım kim olduğunu... SCoRPioN ® Selçuk mükemmel olmuş ;) Tam gaz devam.. legendeleven sonkatip bizle irtibata geçbilirimisin???face ler süper.. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
CrimE Baliç in suratı kırmızı olmuş. özelliklede alnı . onun dışında ikisi de mükemmel . baliç i daha ismine bakmadan anladım kim olduğunu...