SonKatip Yorumlar için sağolun arkadaşlar. O parlaklık resmin orjinalinde var ama çok kötü görünmüyor bence, yine de beğenmediyseniz değiştiririm. Bide benim yaptığım resimle birebir tıpatıp benziyo bu face. Yoksa ben İbrahim Toraman diye başkasının resmini mi kullandım.? :cokkomik: Bide siz bakın bakalım:
denizlispor ilk resimde dudaklar, burun ve goz bakisi saga dogru altakinde solda. Daha iyi resim olsa daha iyi yapardin.
SonKatip Sağolasın bir ara bi update yaparım. Bu arada Ergün'ü update yaptım. Bildiğiniz gibi saçlar Edit Mode. Herkes kendi zevkine göre dayar döşer.. :D Saçları... O nedenle pek aldırmayın... ERGÜN PENBE Görüntüler:
#11 ergünü begendim, tebrikler... :) toraman'in biraz daha üstünde dur (gözleri büyült + parlakligi yok et, surati genislet, ten rengini degistir vs ...) oda süper olur.
bigbigmen abi g.deniz çok güzel oturmuş valla. ama rüştünü bi sorunu var dudakla burun arasın biraz daralt bence. :type: kolay gelsin
H-KaN Simdiye KAdar Cok Güzel Facler Yapmisdin Ama Su Ibrahim Toraman (aziyla Burnu Sanki Yapisik) Rüstü(Ayni Olay) Ve Gökdeniz(Gerckci Durmuyor) Hosuma gitmedi Yani Bi ERGÜNE baksip sonradan Gökdenize bakinca aralarinda cok Fark Belli oluyor neden Gökdeniz okadar gerckci durmuyor acaba ?? AMA Dedigim Gii öbür yüzler cooookkkk Güzel
alex85 Orjinal Mesajı Yazan: SCoRPioN ® Ümit Özat'ı beğenmedim. Diğer çalışmalar güzel ;) nasil begenmezsin ya, simdiye kadar gördügüm en güzel KAPTAN face'i HELAL OLSUN! BÜTÜN FACELER MÜKEMMEL!!!
bigbigmen ümitin ya dudaklarında yada burun kısmında bi gariplik var sanki bi elden geçir derim. başarılar...
SonKatip Tüm yorumlar için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bakış açısına göre face'ler değişebiliyor galiba. Kiminin çok beğendiği bir face diğerinin hiç hoşuna gitmiyor bazen. :)