10UR http://files.filefront.com/EricGeretsFaceby10UR/4064113;;/fileinfo.html>Eric Gerets Face İndir Yorumlar için saolun beyler. Sırada Daum, Çalımbay, Güneş, Aybaba, Lorant ve Sağlam var...
ozon Orjinal Mesajı Yazan: 10UR Yorumlar için saolun. Zaman buldukça Türk Teknik Direktörlernini facelerini yapıcam sonra hepsinden bir yama yapabilirm. Zaten bir face yapması 30 dk fln sürüyor. aslında böyle bi yama yapsanız süper olur. fifa06 daki gibi ama bunda sadece teknik direktörler mesela türk teknik adamları ile ferguson lu mancinili european managers :) :) :) (iyi fikir diilmi?)
CrisTiano Orjinal Mesajı Yazan: 10UR Çalışmalar gelmeye devam ediyor... Daum Face İndir süper ötesi benim fifayla aram yoktur ama bakayım dedim ve süper :eek:
soccerman 10UR koptun ve kopardın yine. Özel ders veriyor musun face yapımı için? Ücreti önemli değil!.. :D :D:D:D
Maxpayne1905 10ur bence böyle bir yama yap teknik direktörler takımı o sonrada teknik direktörleri içine at futbol takımı olsun nasıl fikir ama
10UR Zaten öyle bir yama olacak. Dünya ile Türkiye T.Direktörleri karşı karşıya olacak. Bana aslında resim bulabilirmsiniiz, Rıza Çalımbay, Samet Aybaba bulsanız şimdilik yeter...
The Groove onur çok iyi yapıon yaw .Al sana rızacık. bide bööle war ama yarıyacağını zannetmiom birazda profilden..
10UR Şenol Güneş Fatih Terim Gerets Daum Aybaba Yanal Denizli Çalımbay ZiyaDoğan Hagi Del Bosque şeklinde düşünmüştüm. ilk 11'i...
soccerman Bunlar teknik direttörlerin doğru mevkileri mi? Şenol kaleci biliyorum, Fatih hoca ile Gerets defans onlar da tamam. Diğerleri doğru mu yoksa idare etsin diye mi şimdilik?