10UR yorumlarınız için teşekkürler. Eğer istek face varsa ve mümkünse resimle gelirseniz çok memnun olurum.
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: 10UR yorumlarınız için teşekkürler. Eğer istek face varsa ve mümkünse resimle gelirseniz çok memnun olurum. hocam resim yok ama mümkünse ailton'u yapabilirmisin
10UR TSL anadolu faceleri ile uğraşıyorum son birkaç gündür bitsin ilk işim o olacak. TSL'de sona yaklaşıldı artık.
10UR Uzun bir aradan, yaklaşık bir aydan sonra ilk facem. Fatih Terim. Biraz Fantasy oldu ama face konusunu canlandırmak lazım...
10UR http://files.filefront.com/Fatih_Terim_Face_by10UR/4063591;;/fileinfo.html>Download Terim Face Rar içinde Texture,Saç Texture ve Model bulunmaktadır. Yüklemek için Creation Centre Programına ihtiyacınız olacak. Çünkü oyunda Terim yok. Fantasy severler için... NOT: Hemen kendimi eleştireyim; Onur ne abi bu adamın yüzündeki gölge. Hiç mi dikkat etmiyorsun ona...
ozon Orjinal Mesajı Yazan: 10UR Uzun bir aradan, yaklaşık bir aydan sonra ilk facem. Fatih Terim. Biraz Fantasy oldu ama face konusunu canlandırmak lazım... ve efsane geri döner!!!!!!!! :) :) (yanlış anlaşılmasın fatih terimden bahsetmiyorum 10ur senden bahsediyorum) bravo işte face budur
YeshiL **Valla 10UR Aklımı Başımdan Aldın. Face'in Süper Olmuş Başarılar. Başka Facelerde Ekle Ha (:**
10UR Yorumlar için saolun. Zaman buldukça Türk Teknik Direktörlernini facelerini yapıcam sonra hepsinden bir yama yapabilirm. Zaten bir face yapması 30 dk fln sürüyor.
soccerman 10UR ben sana ne diyeyim? Sen harikasın yaaaa!... Arkadaşım başarılarının devamını dilerim. Harika bir çalışma olmuş Fatih Terim face. Demek ki yakında yeni bir patch geliyor ;) :scn_onay: