Kokane Orjinal Mesajı Yazan: *HellscreaM* Sheikh Yo-ass vietnam adına benziyor birde "Yo-ass" kısmı benim hosuma gitti Sheikh Yo-ass=Shake you ass. Yani poponu salla. Gercektende cok sacma bisey yapmislar.
takunya cemre demirel yazdım Abu Marzook Whafukama-Doin dedi cemre DEMİREL yazdım Mustafa Kalashnikov çıktı :D
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: Trapdoor buraya adsoyad weripde şaka ayağına bir listeye giriyor olmayalım. tehlikeli böyle işler bilmediğiniz güvenmediğiniz siteden yapmayın bunları. haklısın aslında ama "Afghan Terrorist Name Generator" diyor hoca bence bi sorun olmaz ;)
rapper Orjinal Mesajı Yazan: 'Mustafa Kalashnikov... :hihi: bana da Mustafa Kalashnikov çıktı nası oluo ya
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: BaFY__ Ama neden hep müslüman isimleri anlamdım!! sadece müslümanlar mı Terörist??? SORARıM sizlERe?? :cool: bu ne demek allah aşkına. müslümanlar terörist mi ki sadece müslümanlar terörist olsun. amerika o kadar aklımıza girmiş ki müslümanlara müslmanların terörist olduğunu bile düşündürüyo. beyler uyanın gelmeyin bu oyunlara.bunlar sadece sıradan birer eğlence yazılımı değil. altında bin türlü oyun yatıyo... aşılamak istedikleri amaçlı fikirlerini bu şekilde dağıtıyorlar... :nono:
ELECTRIFY sadece müslümanlar mı terörist demişsin...yani bu şu demek, oluyo tamam müslümanların terörist olduğunu kabul ediyorum ama başka teröristler de var. cümleni ii kur :scn_oku:
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: BaFY__ zaten yanlış cümle kurmadım doqru deilmi müslüman terörist yoqmu ör:Abdullah Öcalan bu yaptıkların dan sonra onu müslüman olarak nitelendirebilirmisin bilmiyorum...neyse istersen uzatmayalım konu daılıyo...ben de yanlış anlamış olabilirim seni :gurup: