#11 bir versiyon">http://img.photobucket.com/albums/v258/ibo85/face/mehmetyilmaz2.jpg>versiyon/a> daha... :) yorumlar icin tsk..
orkunbjk Orjinal Mesajı Yazan: #11 Ibrahim Akin'dan fotograf bulan varsa bana bildirsin, nereye baksam ya cok kücük yada cok kalitesiz fotograflar buluyorum. Simdiden tsk.. :) Not: Resimler ibrahimakin.net'ten alınmıştır.
#11 Orjinal Mesajı Yazan: orkunbjk Not: Resimler ibrahimakin.net'ten alınmıştır. Resimler icin sagol, orkun..
SCoRPioN ® Bu yüzleri SCN Grand Patch'te ve ileride yayınlanacak olan SCN Face Pack vol. 1'de bulabilirsiniz.
sseba&lefter OOO güzel o zaman ben sizinkini yüklerim. Bende 3 GB sınırlı ADSL olduğu için seçici davranmam gerekiyor. Kanaryagücü bir TSL yayınladı ama onda bu faceler yoktur. Hem sizinki ekip işi olduğundan daha güzeldir eminim. Ama çok bekletmeyin, hadi kplay gelsin.
orkunbjk İ.Akın çok iyi olmuş eline sağlık. Tümer'i de yaparmısın. Tümer gerçeğine çok benzeyeceğine eminim çünkü çok belirgin hatları var. GS'li Volkan gibi, volkan çok iyi olmuştu.
rixi İbo sen futbolcuları evine getirip fotoğraflarını mı çekiyosun ya tıpatıp aynısı ya helal olsun sana...