delta_kabil nobre hariç bütün facelerin mükemmel tebrikler senin de scorpinin de başarılarınızın devamını diliorum
orkunbjk İbo sen tam olarak kıvırdın bu işi. şu ana kadar yaptığın face'leri tek bir resimde toplasana herkes daha iyi görür. birde sırada hangi face'ler var. Beşiktaş'ı unutmadın umarım. biran önce yayınlarsın umarım.
sseba&lefter bence türk patchmakerlar içinde en iyisi İbo kardeşimiz. Hem iyi işler çıkarıyor hem de mütevazi. bu forumlardaki bazıları gibi bir iki edit yapıp havalanmıyor. Bravo kardeş. Aynen devam.
Felipe²°°³ Orjinal Mesajı Yazan: sseba&lefter bence türk patchmakerlar içinde en iyisi İbo kardeşimiz. Hem iyi işler çıkarıyor hem de mütevazi. bu forumlardaki bazıları gibi bir iki edit yapıp havalanmıyor. Bravo kardeş. Aynen devam. Iste Budur.. Ibo Kardesimizin Burnu Havada olmamasi beni cok sevindiriyo
#11 yorumlar icin sagolun :) ...bi türlü uygun bir sac stili bulamadigim bir oyuncu daha: diger sac tipleri
SCoRPioN ® Kaşı indirmemişsin sanırım. Daniel Gabriel Pancu diyorum ben. Bildim mi acaba ? Süper olmuş yine de.
#11 Besiktasdan bi oyuncu daha. John Carew: Oyunun orijinalinde var aslinda Carew surati. Daha cok bir yüz update oldu.
SCoRPioN ® Bence de daha iyi olmuş ama dişler olayı bozmuş. Ve tabiki bugünkü maçta gördüğümüz gibi Carew'in saçları uzadı artık :D
rixi İbo Pancu olmamış sanki saçları öyle değildi suratı da fazla benzememiş.Ama Carew çok güzel olmuş diğer arkadaşlarında dediği gibi Carew'in saçları uzun...Bugüne kadar benzetemediğin ikinci futbolcu bence Pancu...
#11 Trabzondan bir forvet daha Ibrahim Akin'dan fotograf bulan varsa bana bildirsin, nereye baksam ya cok kücük yada cok kalitesiz fotograflar buluyorum. Simdiden tsk.. :)