#11 Orjinal Mesajı Yazan: fb mania Ibrahim abi edit modeda Nobre facei skin 3'te bulamadim.Numarasi kaç? dogru importladiysan 16.
SonKatip Ahmed Hassan gayet başarılı olmuş. Bize yine seni tebrik etmek düşüyor. Tomas'ı tanımıyorum o yüzden benzeyip benzemediğini de bilmiyorum, ama çalışma olarak oda çok başarılı...
Manic Ahmed Hassan mükemmelin ötesinde olmuş :) Tomas'ı ise bir ust skin 2 de yapsan daha guzel olur bence...
rixi Gerçekten iki face'inde güzel olmuş.Ama Tomas'ın kafası çok geniş olmuş onu incelt biraz derimben.Bide saçları Tomas'ın şekilli biraz... Bülent'i istemişsin...
SCoRPioN ® Ahmed Hassan Full kalite, Stepjan Tomas yalan olmuş sanırım pek hoşuma gitmedi ama geliştirilir :) Song'ta başta kötüydü, sonra ne oldu :D
beta Tomasın çenesini birazdaha yuvarlatabilirsen daha iyi olur kanısındayım.Gerçekten başarılı işler yapıyorsunl sizin gibi türk patchmakerler bunları yaptıkça gurur duyuyorum.
NightWolf15 ya bu tomas ergun filan gusel olmus bunu da ekleseniz ya face packe v2.0 olarak cok beendim eline sağlık
yürekli cocuk arkadaslar bana söylüye bilirmisiniz ben bu pes4 oynunun hizli olmasi icin o programi nerden bulurum
Sailorman89 bu saçlar hangi programla editlenebiliyo bilen varmı ? Bu face için kullanın PES-->oEdit convertor programı sadece yüz dosyalarının 3D modellemesini tanıyor.saçlar için ne yapıcaz ??