orkunbjk Exvision, eğer 5 gol kuralı artık az gol geldiği içinse 5 ile sınırlamayın 5-10 gol arası laç gol yollandıysa okadar olsun bence...
Exvision Artık eskisi gibi gol gelmiyor.Gelen gollerden 5'er 5'er atacağız artık.. Bazı arkadaşlar hala kurallara uygun olmayan dosyalar gönderiyor.Lütfen biraz daha dikkatli olun... Dosya **bu akşam** yayınlanacaktır...
ogguz907 benim gol burda yok ama bu linkte war http://rapidshare.de/files/837577/alexx.wmv.html (alexx-2,5mb) yorum yazabilirsiniz:)
locbycom anladıım kadarıyla şimdi yarışmaya katılma şansımız yok . 30 kişi fln yazıodu. e biz nası katılcaz bööle bi şans yokmu yeni yarışma fln :gol: :gurup:
Exvision Şimdi atacağınız goller yeni yarışmalar için saklanacaktır...Dosya boyutu en fazla 2-2.5 mb olamalı.... Katılım koşulları bu konunun en başında mevcuttur...
Exvision Genelde salı günleri yarışmamız başlıyor ama son yarışmada bir aksaklık oldu . . Hergün gol yollayabilirsiniz sıraya göre yarışmalar düzenlenecektir . .
Volcanox Gene problem var herhalde bu iş o kadar zormu bilmiyorum ama tüm videoları birleştirip arkaya bir müzik koymanın en fazla 1-2 saatlik bir işlem olduğunu düşünüyorum.
KiNG şöyle bir açıklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi.Hepinizin malumu bu tür organizasyonları düzenlememizdeki amaç sırf daha eğlenceli vakitler geçirmek için fakat son zamanlarda Exvision ve benim özelliklelede benim özel işlerimin yoğunluğu dolayısıyla gerekli özeni gösteremiyoruz.Genelde Exvision arkadaşamı yalnız bıraktım bu sıralarda gerçekten tüm yük onun omzuna bindi.Şimdi içinizden o zaman siz işe girmeseydeniz realfox ne güzel yapıyordu falan diyenler olucaktır muhakkak ta sonuçta biz bir aileyiz.İlla sorunlarımız problerlerimiz olucaktır.Ama zamanla herşeyin üstesinden geleceğiz.Bu aralar biraz ihmal ettik ve şunu açık yüreklilikle söyliyeyim çoğu kişinin hevesi kalmadı artık.Siz hevessiz olunca bizim de bu işle uğraşma isteğimiz kaçıyor.Bundan dolayı biraz daha anlayışlı olmaya davet ediyorum herkesi.En yakın zamanda tüm işleri halledicez.