OYUNKRALI merhaba beyler..bende sizi takip ediyorum..yama için alın teri dökenlere sonsuz tşklr..kendinize iyi bakın...bol fm li saatler :)
emre_acar1989 iori tam olarak ne kadar sonra yama eklenmiş olur ??? ona göre pc yi kapayıp ders çalışıcamda...eğer çabuk çıkıcaksa beklicem ama 1-2 saati bulur dersen çalişim bu arada...
CRuSaDeR Beyler upload da bi sorun olmuş inşallah tekrar yüklemek gerekmez yatmadan pcye yüklesem yeter ,yarın başlarım artık oyuna
emre_acar1989 olamaz yaa....son durum nedir şuan ?? yeniden mi yüklencek.off ya inşallah bi sorun yoktur...Yarın bilgisayarım kaldırılıyo..fm oynayamadan yasaklanısa pc kafayı yerim...
orhun böyle yaparak iyi etmiyoruz aslında yaptığımız sadece bu işle uğraşan insanları panikletmek.... Biraz daha sakin olun lütfen bence.. Önemli olan çabuk olması değil güzel olması :)
emre_acar1989 Orjinal Mesajı Yazan: orhun böyle yaparak iyi etmiyoruz aslında yaptığımız sadece bu işle uğraşan insanları panikletmek.... Biraz daha sakin olun lütfen bence.. Önemli olan çabuk olması değil güzel olması :) yamayı makaay yaptı...Güzel olduğundan en ufak bi şüphemiz yok zaten...ama fm için işte dayanamıyo insan..hemen indirip oynamak istiyo...
emre_acar1989 arkadaşlar oyun 5.02 ile mi çalışcak ??? eğer bunla çalışcaksa bende yok...yama tamamlanana kadar onu kuralım bari...Download link i bilen varmı ??
orhun onu ben de biliyorum... Güzel derken aceleye gelmemesini ve hiç problemsiz olması gerektiğini söyLedim.. Yoksa yamanın süper olduğundan teK şüphem yok!! Biraz daha sabret bence!!
emre_acar1989 Orjinal Mesajı Yazan: Speedy www.sigames.com dan indirebilirsen onu ama onun için cra.... lazım onu da bul biryerden ok saol..fm nin orjinal crac.. ı olmalı dimi...napalım onuda bulucaz artıık biyerlerden ( :
CRuSaDeR Beyler yama tekrar update ediliyo baştan yani. İnşallah gene hata çıkmaz eğer hata çıkarsa şansımıza yapılcak bişi yoktur ama inşallah çıkmaz.....
CRuSaDeR Yarım saat 1 saat sürer heralde aam sen en iyisi kendini yama bugün olmayacakmış gibi hazırla
Makaay Arkadaşlar bütün aksilikler üst üste geliyor nasıl iştir anlamadım.Suan update tekrar upload ediliyor.Çaresiz bi süre bekleyecegiz...
emre_acar1989 tüh ya...makaay yap bişiler ( : nyse inşallah sorun olmaz ya...1saat daha beklicez artık...pc ile son 1günüm...oynayamassam kendimi intihar edecem ( : allahım sen yardım et şu yama sorunsuz upload olsun....Makaay eminim yine harikalar yarattın...
CRuSaDeR Beyler bence siz saatinizi 3:10'a kurun ve o zaman tekrar bakın.Merak etmeyin dosya konmadıysada NBA slamdunk ve 3 lük yarışmalarını izlersiniz.....:)
emre_acar1989 Orjinal Mesajı Yazan: CRuSaDeR Beyler bence siz saatinizi 3:10'a kurun ve o zaman tekrar bakın.Merak etmeyin dosya konmadıysada NBA slamdunk ve 3 lük yarışmalarını izlersiniz.....:) ne 3.10 yaw yıkılırım yaw....Slam Dunk bugün mü yaw yoksa ??
Fevzi Orjinal Mesajı Yazan: CRuSaDeR Beyler bence siz saatinizi 3:10'a kurun ve o zaman tekrar bakın.Merak etmeyin dosya konmadıysada NBA slamdunk ve 3 lük yarışmalarını izlersiniz.....:) o yarışmalar öbür hafta sonu;)
hellraiser Orjinal Mesajı Yazan: emre_acar1989 yamayı makaay yaptı...Güzel olduğundan en ufak bi şüphemiz yok zaten...ama fm için işte dayanamıyo insan..hemen indirip oynamak istiyo... Biz zaten eşşek başıyız burada :scn_olma: :bilmemki: